Când se vor întoarce Kate Middleton și Prințul William la munca regală? Nu mai e mult și revin

3 septembrie, 2023

Kate Middleton și Prințul William savurează probabil ultimele clipe de vară înainte de a se întoarce la munca lor regală.

Kate Middleton si printul William FOTO Profimedia jpg

Kate Middleton și Prințul William, ambii în vârstă de 41 de ani, au fost departe de ochii publicului în ultimele săptămâni, căci ei își petrec vacanța de vară alături de cei trei copii ai lor: Prințul George, în vârstă de 10 ani, Prințesa Charlotte, în vârstă de 8 ani, și Prințul Louis, în vârstă de 5 ani.

Ei vor reveni însă la datorie în curând, întoarcerea e programată mereu în funcție de copiii lor, scrie People. Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis vor începe noul an la Școala Lambrook miercuri, 6 septembrie. Cei trei merg acum la aceeași școală. Prințul George și Prințesa Charlotte au frecventat anterior Thomas's Battersea, nu departe de casa familiei de la Palatul Kensington din Londra. Între timp, Prințul Louis a fost înscris la Willcocks Nursery School. Cu toate acestea, mutarea familiei la Windsor a însemnat o schimbare, și pentru prima dată, toți cei trei copii au fost împreună la aceeași școală. 

Prințul William și Kate Middleton vor reveni probabil la îndatoririle regale la scurt timp după ce copiii se vor acomoda cu noul an școlar. Cuplul își încheie de obicei vara în septembrie și își planifică pauzele de la activitatea regală pe tot parcursul anului în funcție de programul școlar al copiilor, ei îi conduc în mod regulat pe George, Charlotte și Louis la școală și se asigură că sunt acasă în majoritatea serilor.

„Acești copii par destul de fericiți cu viața pe care o au", a declarat o sursă de la palat pentru People. „În mare parte, este vorba de normalitatea pe care o aduce Kate, care așa a crescut. Lui William îi place la nebunie".

„Venind dintr-un mediu diferit, ea apreciază importanța de a avea timp pentru familie", a declarat o sursă apropiată casei regale despre Kate Middleton și modul în care îi crește pe copii. „Ea nu a fost crescută în acel cadru aristocratic în care îți vezi copiii pentru puțin timp în fiecare zi".

Prințul William are deja în calendar o călătorie pentru luna viitoare: el va merge la New York pe 18 și 19 septembrie pentru evenimente, inclusiv pentru Summitul pentru inovație al Premiului Earthshot. 

Ultimul angajament public al Prințului și Prințesei de Wales a fost în iulie, când au participat la finala masculină de la Wimbledon împreună cu Prințul George și Prințesa Charlotte.

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Kate Middleton foto Instagram png
Sarah Ferguson si fiicele sale, Printesa Eugenie si Printesa Breatice   Instagram 2 jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu, prima aparitie din aceasta toamna la Palatul Elisabeta   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (1) jpeg
Prințul William, Prințul Harry, Kate Middleton, Meghan Markle  sursa   GettyImages jpg
Regina Letizia in rochie denim   GettyImages 2173191896 jpg
Prințesa Beatrice și Sienna colaj jpg
Kate Middleton, Prințul William   GettyImages jpg
Printesa Beatrice, Printesa Eugenie si Printul Andrew in 2019, la nunta lui Harry cu Meghan. FOTO  Getty Images 960049188 jpg
FotoJet Olandezi jpg
Regina Maxima a Olandei Foto Getty Images jpg
Regina Margrethe a Danemarcei   Per Morten Abrahamsen jpeg
scandalul Marius Borg, Printul Haakon, Printesa Mette Marit   Profimedia, Casa Regala norvegiana jpg
Felipe și Letizia și fosta iubită Eva Sannum jpg
Kate Middleton, Profimedia (4) jpg
Meghan Markle, Prințul Harry, Profimedia (2) jpg
Prințul Haakon și Prințesa Mette Marit GettyImages 1252743379 jpg
Printesa Amalia in aceeasi rochie ca Sarah Ferguson   Profimedia, Instagram jpg
Printesa Elisabeta a Belgiei   GettyImages 1869623533 jpg