Când va avea loc botezul Prinţului Oscar al Suediei?

5 aprilie, 2016
princess victoria jpeg

În timp ce se aşteaptă ca primul al Prinţului Carl Philip şi al Prinţesei Sofia să vină pe lume, membri casei regale suedeze pun la punct detaliile botezului Prinţului Oscar, fiul Prinţesei moştenitoare Victoria şi al soţului ei, Prinţul Daniel.

Va fi botezat în luna mai

Astfel, Palatul Regal Suedez a emis ieri un comunicat de presă prin care anunţa că cel de-al doilea născut al Prinţesei Victoria, născut pe 2 martie, va fi creştinat vineri, 27 mai, la capela Palatului Regal din Stockholm.

Capela este aceeaşi în care au fost botezaţi şi alţi membri ai casei regale suedeze, printre care chiar sora sa mai mare, Prinţesa Estelle, care a împlinit în luna februarie patru ani.

Naşii de botez ai Prinţului Oscar nu au fost încă anunţaţi, însă se aşteaptă ca aceştia să fie din rândul rudelor prinţesei Victoria.

Amintim că atunci când s-a născut Prinţesa Estelle, Carl Philip, fratele Prinţesei Victoria, dar şi Anna Westling-Soderstrom, sora Prinţului Daniel, au fost aleşi drept naşi de botez. Carl Philip este de-asemenea naşul de botez al Prinţului Nicolas, băieţelul Prinţesei Madeleine, care s-a născut în luna iunie, anul trecut.

Simpatizanţii Casei Regale Suedeze mizează pe faptul că Prinţul Oscar va purta ca veşmânt de votez aceeaşi pe care sora lui, mama lui şi chiar bunicul lui, regele Carl XVI Gustaf, au purtat-o.

Sursa foto: arhivăRecente pe Ok! Magazine

Letizia Teatro Real jpg
diana profimedia 0646169092 jpg
Meghan Markle la Invictus (3) jpg
Mircea Grigore Carol Lambrino fiul lui Carol al II lea si al Ioanei Zizi Lambrino (3) jpg
charles21 jpg
Leti (7) jpg
Prinţesa moştenitoare Victoria a Suediei Lisbon (3) jpg
printul charles jpg
andrew4 jpg
Principele Nicolae și Alina 23 jpg
regina profimedia 0703482714 jpg
Regina Elisabeta jubileu jpg
beatrice profimedia 0700806593 jpg
Prinţul moştenitor Frederik al Danemarcei şi prinţesa Mary OK Mag jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag jpg
Printul Paul nu a fost recunoscut niciodata de Regele Mihai jpg
Prințesa Beatrice de York și soțul Edoardo Mapelli Mozzi jpg
Kate Ziua Armatei (2) jpg