Când va intra Kate Middleton în concediu de maternitate?

22 martie, 2018
The Duchess Of Cambridge Visits Great Ormond Street Hospital jpeg

Am văzut-o pe Kate participând la nenumărate evenimente oficiale la începutul acestui an, când deja intrase în ultimul trimestru de sarcină. Dar când se va retrage Kate din îndatoririle regale pentru a se pregăti pentru venirea pe lume a bebeluşului nr. 3?

foto: arhivă

Astăzi va participa la ultima îndatorire regală

Zilele trecute, Prinţul William a declarat despre soţia sa că poate naşte ”în orice moment”, de vreme ce a intrat deja în luna a opta. Culmea e că Ducesa nu pare să fi încetinit deloc ritmul cu care participă la îndatoririle regale. Deci, când va intra Kate în concediu de maternitate?

Potrivit unui comunicat oficial emis de Palatul Kensington, Kate va participa astăzi la ultimul eveniment public până la naşterea bebeluşului cu nr. 3. Imediat după acest eveniment, soţia Prinţului William se va retrage de la îndatoririle regale şi va intra în concediu de maternitate. ”Evenimentul public la care vor participa astăzi Ducii de Cambridge va fi ultima îndatorire regală purtată de Înălţimea Sa înainte de a intra în concediu de maternitate”, se arată scris în respectivul comunicat.

La naşterea Prinţesei Charlotte. 2015

La naşterea Prinţului George. 2013

Aşadar, ca şi-n cazul primelor două sarcini, Kate Middleton intră în concediu de maternitate în ultima lună a sarcinii.Recente pe Ok! Magazine

Meghan Markle şi prinţul Harry
printul harry si chilotii lui jpg
geo9 jpg
7 mary a danemarcei jpg jpeg
meghan markle profimedia 0696703217 jpg
letizia GettyImages 1413996023 jpg
Charles și William Getty jpg
dian2 jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Beatrice de York (4) jpg
duci20 jpg
Kate Middleton la Royal Ascot în buline jpg
letizia profimedia 0712614026 jpg
harry m jpg
kate si william profimedia 0092879881 jpg
Sussex
letizia profimedia 0712113125 jpg
red4 jpg