Când va reveni la munca regală Kate Middleton, care a fost externată din spital! Fanii vor să o vadă

30 ianuarie, 2024

Prințesa Kate Middleton a fost externată ieri din clinica medicală privată din Londra și este de așteptat să se recupereze acasă, în Berkshire, înainte de a reveni la îndatoririle regale peste câteva săptămâni.

Kate Middleton apariție BBC jpg

Prințesa Kate Middleton a părăsit oficial spitalul după ce a petrecut două săptămâni internată, sub îngrijirea medicilor, în urma unei intervenții chirurgicale abdominale "planificate".

Viitoarea regină și mamă a trei copii es-a întors acasă, la Adelaide Cottage din Windsor, pentru a-și continua recuperarea. Palatul Kensington a anunțat că Prințesa de 42 de ani a fost internată la Clinica londoneză din Marylebone pe 16 ianuarie, dezvăluind, de asemenea, că perioada de recuperare va dura de 10 până la 14 zile în această instituție. Luni după-amiază, vestea că Prințesa Kate Middleton a fost externată a bucurat pe toată lumea.

Publicul nu o va mai vedea acum la niciun angajament până în primăvară, totul din cauza unei perioade lungi de recuperare. În ciuda confirmării intervenției chirurgicale abdominale, palatul a adăugat că natura procedurii va fi păstrată privată.

Prințesa Kate Middleton a părăsit clinica luni, după ce s-a confirmat că Regele Charles e în continuare internat la același spital după ce a suferit și el o operație la postată. Regele Charles și-a vizitat nora înainte ca și el să sufere intervenția chirurgicală.

Ce operație a suferit prințesa Kate?

Prințesa Kate Middleton a fost internată în spital marți, 16 ianuarie, pentru o intervenție chirurgicală abdominală planificată. Apropiații nu au identificat starea ei, dar se înțelege că nu a fost o problemă canceroasă. Dar sursele au indicat că  Prințesa Kate Middleton ar putea dori să se destăinuie în viitor despre starea ei.

Palatul Kensington a spus într-o declarație: "Alteța Sa Regală Prințesa de Wales a fost internată ieri la Clinica din Londra pentru o intervenție chirurgicală abdominală planificată. "Operația a fost un succes și se așteaptă ca ea să rămână în spital timp de zece până la paisprezece zile, înainte de a se întoarce acasă pentru a-și continua recuperarea. Pe baza recomandărilor medicale actuale, este puțin probabil ca ea să revină la îndatoririle publice până după Paște.", scrie The Express

Când se va întoarce Kate Middleton la munca regală?

Prințesa Kate Middleton nu este așteptată să revină la îndatoririle regale cel puțin până după Paște. Weekendul de Paște, care cuprinde Vinerea Mare, Duminica Paștelui și Lunea Paștelui, se desfășoară între 29 martie și 1 aprilie în Marea Britanie, ceea ce înseamnă că publicul nu o va vedea până cel puțin în aprilie.

Declarația palatului a confirmat: "Pe baza recomandărilor medicale actuale, este puțin probabil ca ea să revină la îndatoririle publice până după Paște." Nu este clar dacă acest lucru înseamnă că Prințesa Kate Middleton nu se va alătura restului familiei regale pentru slujba din duminica Paștelui.

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Prințul Harry și Meghan Markle la recepția de nuntă din 2018, Getty (3) jpg
printul william si amanta rose hanbury jpg
Regele Felipe si Regina Letizia Foto Instagram  jpg
Regele Charles Foto profimedia jpg
Prințesa Charlotte colaj  jpg
Prințul Charles  sursa foto   GettyImages jpg
Charles Harry și Meghan GettyImages 1129882164 jpg
Charles, William și Harry jpg
Alina Maria si Nicolae al Romaniei, nasi de botez pentru Marija a Serbiei, fiica Printul Filip si Printesa Danica   Instagram (2) jpg
Kate Middleton jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Prințul Harry și Meghan Markle  foto   Profimedia jpg
Prințesa Carina Sayn Wittgenstein Berleburg și prințul Gustaf zu Sayn Wittgenstein Berleburg, Profimedia (1) jpg
Regina Mary și Regele Frederik, plimbare prin Oslo, Profimedia (2) jpg
Thomas Kingston si Lady Gabriella Windsor, alaturi de Regele Charles la Ascot 2023   profimedia 0785167256 jpg
Regina Camilla Foto Getty Images (5) jpg
Prințul Harry și Meghan Markle, Prințul William și Kate Middleton  foto   Getty jpg