Când vor fi nevoiţi Charlotte şi George să facă reverenţă în faţa Reginei Elisabeta?

27 iulie, 2018
george charloote botez png

Simpatizanţii regali i-au văzut deja, în multe ocazii, pe Ducii de Cambridge ori Ducii de Sussex făcând reverenţă în faţa Reginei Elisabeta a II-a. George şi Charlotte, însă, n-au făcut asta până acum şi există şi o explicaţie!

Ducii de Sussex şi Ducii de Cambridge făcând reverenţă în faţa reginei Elisabeta, de Paşte

Ei bine, istoricul Marlene Eilers Koening precizează că George şi Charlotte vor ajunge, în curând, să fie nevoiţi să facă revernţă în faţa Reginei Elisabeta. Doar că... încă nu au vârsta pentru aşa ceva!

Chipurile, George şi surioara lui mai mică, precum şi toţi ceilalţi strănepoţi ai monarhului britanic, vor face reverenţe atunci când vor împlini vârsta de cinci ani. ”În mod sigur, la cinci ani. Singura persoană în faţa căreia vor face reverenţă este suverana. Persoanele de acelaşi rang nu fac reverenţe unul în faţa celuilalt. Da, este un articol stipulat”, spune specialistul.

Charlotte, prima reverenţă la doi ani, în turneul din Polonia. A imitat-o pe mama ei

Tot Marlene aminteşte de episodul de la Crăciun, în care i-am văzut pe Ducii de Cambridge, dar şi pe Meghan şi Harry, făcând reverenţă în faţa Reginei, pe când ceilalţi membri ai familiei nu au făcut. Explicaţia e că cei patru au văzut-o pe Regina Elisabeta, pentru prima dată în acea zi, la biserică, pe când ceilalţi au venit cu Majestatea Sa de la Sandringham, deci n-au văzut-o atunci pentru prima dată în zi.

Kate, reverenţă în faţa reginei Elisabeta

Potrivit protocolului regal, toţi cei care sunt în rang inferior sunt obligaţi să facă reverenţă vizavi de Regină când o văd pentru prima dată în ziua respectivă. La fel se întâmplă şi când suverana părăseşte o încăpere. Abia aşteptăm, aşadar, acum că a împlinit cinci ani, să-l vedem pe George făcând un astfel de gest vizavi de ”gan-gan” (n.r. străbunica lui).Recente pe Ok! Magazine

duci20 jpg
Kate Middleton la Royal Ascot în buline jpg
letizia profimedia 0712614026 jpg
harry m jpg
kate si william profimedia 0092879881 jpg
Sussex
letizia profimedia 0712113125 jpg
red4 jpg
Kate Middleton (3) jpg
Prințesa Charlotte jpg
kate middleton GettyImages 1412468627 jpg
wil91 jpg
Prințesa Charlotte i a însoțit pe Kate și William jpg
cato jpg
Letizia și Felipe în vacanță (2) jpg
Prinţesa Martha Louise a Norvegiei s-a logodit cu şamanul american Durek Verrett foto instagram
kate middleton profimedia 0711051438 jpg
Charlotte și Will PNG