Cântărețele din trupa de K-pop „Blackpink”, apariție wow la dineul Regelui Charles! Au fost și decorate

23 noiembrie, 2023

Artistele coreene din trupa de K-pop „Blackpink” au fost invitate la dineul Regelui Charles, organizat cu ocazia vizitei președintelui Republicii Coreene! Cântărețele au fost și decorate pentru lupta lor împotriva încălzirii globale.

Trupa de muzică Blackpink (3) jpg

La câteva ore după ce trupa de succes K-pop a primit felicitările din partea Regelui Charles la banchetul de stat strălucitor de marți, cântărețele s-au bucurat și de onoruri speciale din partea monahului la Palatul Buckingham.

Cele patru membre ale trupei - Roseanne Park (Rosé), Jennie Kim, Jisoo Kim și Lalisa Manoban (Lisa) - au fost învestite cu titlul onorific de membri ai Ordinului Imperiului Britanic (MBE) în cadrul unei ceremonii la care au asistat președintele sud-coreean Yoon Suk Yeol și prima doamnă Kim Keon Hee.

Artistele au primit distincțiile în cadrul unei ceremonii private de învestire, miercuri dimineață, în Sala 1844 de la Palatul Buckingham. Distincțiile au fost acordate la recomandarea guvernului britanic, ca urmare a sprijinului lor vocal pentru campania de evidențiere a schimbărilor climatice, scrie People

De asemenea, a fost adus un omagiu vizitatorilor oficiali din Coreea, deoarece muzica celor patru cântărețe, considerate a fi cea mai de succes trupă pop feminină din lume, a fost interpretată de către fanfara militară a Batalionului 1 al Gărzilor Galeze în fața Palatului Buckingham, în timpul schimbării gărzii. "Miercurea, cântăm Blackpink", a fost mesajul care a circulat pe rețelele de socializare. 

În discursul său de marți seară, de la dineu, Regele Charles le-a lăudat pe membrele grupului de fete, care au avut apariții extrem de elegante, pentru lupta lor împotriva încălzirii globale. „Este deosebit de înbucurător să vezi cum tânăra generație coreeană îmbrățișează această cauză", a declarat regele, care a făcut din conservarea mediului una dintre cauzele sale principale timp de decenii.

„Le aplaud pe Jennie, Jisoo, Lisa și Rosé, mai bine cunoscute în mod colectiv ca BLACKPINK, pentru rolul lor în aducerea mesajului de sustenabilitate a mediului la un public global în calitate de ambasadori ai președinției britanice a COP 26 și, mai târziu, ca avocați ai Obiectivelor de Dezvoltare Durabilă ale ONU."

BLACKPINK a lansat o serie de videoclipuri menite să îi educe pe tineri cu privire la această problemă, iar acest lucru a avut ca rezultat o implicare semnificativ mai mare a publicului tânăr în cadrul summitului.

Foto: Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Prințesa Kate, Prințul William, copiii Wales George, Charlotte, Louis, GettyImages (1) jpg
Prințul William și Prințul Harry Foto Profimedia jpg
Prințul Carl Philip și Prințesa Sofia Foto Profimedia (1) jpg
regina elisabeta harry meghan jpeg
Cei patru regali (16) jpg
Printul Jacques si Printesa Gabriella, Printul Albert si Printesa Charlene la numirea lui Didier Guillaume   Palatul Princiar (1) jpg
Printesa Laurentien a Olandei, sotia Printului Constantin si cumnata Regelui Willem Alexander si Regina Maxima   Casa Regala olandeza (2) jpg
FotoJet Martha Ingrid jpg
Prințesa Norvegiei și Durek Verrett jpg
Prințesa Martha Louise și șamanul Durek Verrett Foto Profimedia (1) jpg
Kate Middleton Printul William George Charlotte Louis (1) jpg
FotoJet Kate (2) jpg
Meghan Markle  Profimedia jpg
Regina Elisabeta, alb negru, GettyImages (2) jpg
Regina Camilla în Bath, Profimedia (5) jpg
FotoJet mirese jpg
Prințul Harry, interviu Tabloidele date în judecată, Profimedia (2) jpg
Marele Duce Henri si Marea Ducesa Maria Teresa la Venetia   Marea Curte Ducala (1) jpg