Care e „codul secret” folosit de Kate Middleton pentru a-și liniști copiii! E tare eficient

13 martie, 2023

Cele patru cuvinte folosite de Kate Middleton par să funcționeze de cele mai multe ori!

Kate Middleton şi Prinţul William, cu cei trei copii, George, Charlotte şi Louis jpeg

Prințesa de Wales, care are 41 de ani, e mama a trei copii sub 10 ani: Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis, care în curând va împlini patru ani. La evenimentele regale, Kate Middleton a apărut câteodată și alături de micuți, câteodată le-a făcut față cu brio ieșirilor neașteptate, altădată s-a amuzat de momentele lor comice. Spre exemplu, să ne amintim de scena cu Prințul Louis, de la jubileul de platină al Reginei Elisabeta, din iunie 2022, când s-a strâmbat în mod repetat la mama lui.

Potrivit noii cărți „Gilded Youth: An Intimate History of Growing Up in the Royal Family”, autorul Tom Quinn a aflat, după ce a vorbit cu foști angajați ai familiei regale, că Kate Middleton are un „cod secret” pe care îl folosește frecvent cu copiii pentru a-i ține în frâu în timp ce se află în atenția publicului, la evenimentele regale.

„Când Prințul Louis s-a purtat nepotrivit la Jubileul de Platină al regretatei regine, scoțând limba la mama sa, reacția lui Kate a fost lăudată de mulți experți în pareting și nu numai”, scrie Quinn. „Se pare că a folosit un cod secret pentru a-i calma pe copii, așa cum face și în alte ocazii - ea spune pur și simplu: Să luăm o pauză!”.

Cartea citează un fost angajat al familiei regale care explică faptul că propoziția de patru cuvinte este un semn de-al lui Kate Middleton către copiii ei pentru a se comporta frumos și a nu mai face prostii, avertizându-i că vor exista consecințe acasă dacă nu ascultă.

„Dar, după cum a explicat fostul angajat al familiei regale, copiii știu că aceste câteva cuvinte au o însemnătate mult mai mare decât ne-am putea imagina”, a mai explicat Quinn.

În ceea ce privește educația pe care o oferă copiilor ei, în 2019, în cadrul unui eveniment, Kate Middleton spunea despre creșterea micuților că ea știe „cât de important este să o facem cum trebuie”.

Foto: Profimedia, Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Camilla foto getty jpg
Sussex, Harry și Meghan (1) jpg
Sofia și Carl PNG
Kate Middleton Prințul William  foto   GettyImages jpg
Prințul Harry și Meghan Markle la Gala Ripple of Hope, 2022, Getty (5) jpg
Letizia profimedia 0765503415 jpg
FotoJetRegiiUK jpg
printul philip 0 jpeg
Regele Charles și Regina Camilla în Germania (10) jpg
FotoJetAnne și Kate jpg
Lady Margarita profimedia 0093319524 jpg
charlene si familia
Charles si Camilla la Highgrove (1) jpg
Kate Middleton, Prințesa de Wales, și Prințul William,  Bafta, Getty (1) jpg
meghan markle 1 jpg
Printul Harry   GettyImages 1425237886 jpg
Sarah Ferguson, GettyImages 1421646121 jpg
accident auto prințesa diana 1 jpg