Care este adevărata relaţie dintre Meghan Markle şi socrii ei, prinţul Charles şi Camilla

23 mai, 2018
The Prince Of Wales' 70th Birthday Patronage Celebration jpeg

Socrul său, prinţul Charles, a condus-o la altar în ziua nunţii ei cu prinţul Harry, Charles declarându-se încântat să o întâmpine pe Meghan Markle în familia regală în acest mod. Dar care este relaţia dintre Meghan Markle şi soacra sa, Camilla Parker?

image

Toată lumea are această întrebare pe buze, mai ales că în presa străină a mai fost vehiculat faptul că Ducesa de Cornwall nu i-ar suporta pe Meghan şi pe Harry. Conform New Idea, Camilla nu ar fi fost un fan al actriţei americane pentru că are impresia că Meghan voia să intre în familia regală doar pentru a se face remarcată.

image

"Camilla nu şi-a ascuns, în cercurile regale, nemulţumirea faţă de relaţia lui Meghan cu Harry, crezând că Meghan nu este suficient de bună pentru palat - şi că ea este aici doar pentru faimă", declara o sursă.

Ei bine, cele două par să se înţeleagă foarte bine şi să se distreze copios alături de prinţul Charles. Ieri, prinţul de  Wales şi  Ducesa de Cornwall, alături de ducii de Sussex, au marcat primul eveniment împreună după nunta regală din weekend, fiind de asemenea primul eveniment al lui Meghan şi-al lui Harry în calitate de soţ şi de soţie.

image

Iar cei patru, pe lângă faptul că au purtat cele mai elegante şi protocolare ţinute pentru o petrecere în grădina în cinstea actrivităţii prinţului Charles, au fost cu zâmbetul pe buze, foarte apropiaţi, ba chiar s-au amuzat de un incident minor.

Prinţul Harry a ţinut un discurs în cinstea tatăl său, întrerupt la un moment dat de o albină care îi zbura pe lângă ureche, iar acest lucru i-a făcut să râdă cu poftă pe Meghan şi pe socrii săi. La recepţia de după nunta sa, Meghan a vorbit despre "legătura strânsă" cu prinţul Charles, iar acum îi vedem foarte apropiaţi, semn  că a fost primită cu entuziasm în sânul familiei. Cei trei au vorbit şi au râs împreună în timpul discursului lui Harry de la petrecerea care a avut loc în grădinile de la Palatul Buckingham.

O sursă a declarat pentru The Times despre relaţia dintre Meghan şi Charles: "Au petrecut mult timp împreună, a fost încântată în special de primirea pe care prinţul de Wales i-a făcut-o mamei sale, Doria Ragland. Charles şi Camilla au fost incredibil de apropiaţi şi de călduroşi cu ea."

La evenimentul dedicat prinţului Charles, Meghan şi Camilla s-au ţinut de mână şi s-au sărutat pe obraz la despărţire, iar susţinătorii monarhiei au remarcat aceste gesturi drăguţe dintre cele două ducese. De asemenea, unii dintre fanii familiei regale au remarcat faptul că soţia prinţului Charles i-a făcut un semn discret lui Meghan să se apropie de ei atunci când Harry era la tribună. 

Charles, alături de Camilla şi de mama lui Meghan, Doria, pe scările de la Capela St. Geroge de la Windsor, în ziua nunţii prinţului Harry cu Meghan Markle.

De altfel, Ducesa Camilla a fost entuziasmată de logodna prinţului Harry cu Meghan Markle, anunţată în luna noiembrie a anului trecut. Ea a spus că a fost "absolut încântată" de ştirile "minunate" şi a adăugat: "pierderea americanilor este câştigul nostru ... Suntem cu toţii absolut încântaţi, după cum puteţi vedea, sunt atât de fericiţi. Uneori, într-un climat în care suntem înconjuraţi de o mulţime de veşti proaste, este o adevărată bucurie că se întâmplă şi lucruri bune", spunea Camilla pentru revista People.

Foto: Getty Images, TwitterRecente pe Ok! Magazine

7 mary a danemarcei jpg jpeg
meghan markle profimedia 0696703217 jpg
letizia GettyImages 1413996023 jpg
Charles și William Getty jpg
dian2 jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Beatrice de York (4) jpg
duci20 jpg
Kate Middleton la Royal Ascot în buline jpg
letizia profimedia 0712614026 jpg
harry m jpg
kate si william profimedia 0092879881 jpg
Sussex
letizia profimedia 0712113125 jpg
red4 jpg
Kate Middleton (3) jpg
Prințesa Charlotte jpg
kate middleton GettyImages 1412468627 jpg