Care este cel mai afectuos cuplu din familia regală britanică?

19 septembrie, 2018
FotoJet (1) jpeg

Se privesc întotdeauna cu tandreţe şi îşi oferă reciproc îmbrăţişări şi săruturi chiar şi în văzul lumii. Sunt cei mai dezinhibaţi membri ai monarhiei britanice, dragostea lor fiind mai presus de protocolul regal, care nu încurajează dovezile de afecţiune publice. Despre cine este vorba?

image

Monarhia britanică a respectat întotdeauna protocolul, regulile, tradiţiile, însă, în ultimele decenii, cei mai tineri membri ai familiei regale sunt tot mai degajaţi în spaţiul public şi ţin parcă tot mai puţin la etichetă. Iar asta dintr-un simplu motiv – iubirea ce-i uneşte este mai presus regulile palatului. Mai mult de-atât, partenerul ales de aceşti aristocraţi este muritor de rând ca noi, nicidecum sânge albastru. Cu alte cuvinte, nepoţii Reginei Marii Britanii s-au căsătorit cu oameni obişnuiţi, iar acest lucru a mai destins atmosfera de la Palat.

Prinţul Harry şi Meghan Markle

Dintre cei mai mediatizaţi membrii ai familiei regale britanice, care sunt căsătoriţi şi fericiţi, se numără Prinţul Harry şi Megan Markle. Căsătoriţi anul acesta, pe 19 mai, cei doi amorezi par a fi încă în luna lor de miere, atât de tandri şi grijulii sunt unul cu altul chiar şi în vizitele lor oficiale.

Prinţul William şi Kate Middleton

La fel, Prinţul William şi Kate Middleton, au o relaţie frumoasă, fiind căsătoriţi de 7 ani şi având deja trei copii. Ei sunt mai reţinuţi cu gesturile de afecţiune publice, având în vedere că au mai multe şanse să devină Regele Marii Britanii şi Regina Consoartă decât Prinţul Harry şi soţia lui.

MIke Tindall şi Zara Tindall

Însă niciunul dintre cele două cupluri nu sunt cei mai afectuoşi membri ai familiei regale britanice, ci o nepoată a Reginei Elisabeta a II-a, care s-a măritat şi ea cu un om de rând şi este mai fericită ca niciodată cu alegerea făcută, şi soţul ei. Este vorba despre Zara Phillip, fiica Prinţesei Anne, şi Mike Tindall.

 

image

Cu toate că Zara este a 17-ea în linia succesorală la tron, ea  nu deţine titlu regal şi, drept urmare, nici nu este obligată să ia parte la multe dintre evenimentele regale. Asemenea libertate le permite, aşadar, celor doi soţi să se dedice cât mai mult carierelor lor sportive (ea este campioană olimpică la echitaţie, iar el este o adevărată legendă în rugby) şi să-şi trăiască viaţa de familie cum consideră ei mai potrivit – adică afişând numeroase gesturi tandre în public.

Iată câteva dintre ipostazele pline de afecţiune în care a fost surprins cel mai tandru cuplu regal britanic!Recente pe Ok! Magazine

Mike si Zara Tindall  GettyImages 1323667056 jpg
Sophie, Contesa de Wessex  GettyImages 1245285993 jpg
camilla- meghan- charles- harry-william- kate ( ok magazine)
Kate Middleton și William și au dus copiii la școală jpg
Printesa Anne in vizita la regimentul Husarilor Regali la baza NATO din Estonia  pagina oficiala (8) jpg
meghan markle 1 jpg
Carole Middleton colaj jpg
Regina Elisabeta la Palatul Holyroodhouse  profimedia 0340857569 jpg
Printesa Anne si Camilla Parker jpeg
Printul Harry  profimedia 0222015636 jpg
Prințul Harry, în armată jpeg
FotoJetHarry jpg
Kate Middleton și Prințul William 2022, GettyImages 1239517992 (6) jpg
Regina Letizia atunci și acum foto  GettyImages jpg
Diana nuntă Charles profimedia 0022089031 jpg
Prințul Harry și Meghan Markle, Getty (3) jpg
harry si meghan B profimedia 0744806273 (1) jpg
Printesa Leonor si Infanta Sofia  GettyImages 1241981523 jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}