Care este starea de sănătate a Prinţului Philip după operaţia la şold

5 aprilie, 2018
The Duke Of Edinburgh Attends The Captain General's Parade jpeg

După ce a ratat câteva evenimente publice din cauza problemelor de sănătate, ieri, Casa Regală a Marii Britanii anunţa că Prinţul Philip, soţul Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii, a fost internat în spital pentru o operaţie de urgenţă. La cei 96 de ani, membrul familiei regale a fost supus unei intervenţii chirurgicale necesare, dar care nu a fost una lipsită de riscuri, având în vederea vârsta sa înaintată.

image

Marţi după amiază, Prinţul Philip al Marii Britanii a fost internat în spitalul Regele Edward al VII-lea, din Londra, pentru o operaţie la nivelul şoldurilor, iar operaţia a fost efectuată miercuri.

Invervenţia a fost una de succes, au confirmat reperezentanţii de la Palatul Buckingham: "Ducele de Edinburgh a suferit o operaţie de înlocuire a şoldului şi a fost o reuşită, progresând satisfăcător în această etapă timpurie. Alteţa Sa va mai rămâne internet în spital pentru câteva zile. Se simte foarte bine. Mai multe detalii despre starea lui de sănătate vor fi publicate ulterior, dacă va fi cazul."

Soţul reginei este cunoscut pentru stilul său de viaţă activ şi, în general, nu s-a confruntat cu probleme foarte mari de sănătate. Dar pentru că este destul de în vârstă, orice problemă minoră poate deveni una îngrijorătoare. 

Foto: Arhiva OK!Recente pe Ok! Magazine

Meghan Markle şi prinţul Harry
printul harry si chilotii lui jpg
geo9 jpg
7 mary a danemarcei jpg jpeg
meghan markle profimedia 0696703217 jpg
letizia GettyImages 1413996023 jpg
Charles și William Getty jpg
dian2 jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Beatrice de York (4) jpg
duci20 jpg
Kate Middleton la Royal Ascot în buline jpg
letizia profimedia 0712614026 jpg
harry m jpg
kate si william profimedia 0092879881 jpg
Sussex
letizia profimedia 0712113125 jpg
red4 jpg