Care este starea de sănătate a Prințului Philip după operația la șold

După ce a ratat câteva evenimente publice din cauza problemelor de sănătate, ieri, Casa Regală a Marii Britanii anunța că Prințul Philip, soțul Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii, a fost internat în spital pentru o operație de urgență. La cei 96 de ani, membrul familiei regale a fost supus unei intervenții chirurgicale necesare, dar care nu a fost una lipsită de riscuri, având în vederea vârsta sa înaintată.

Marți după amiază, Prințul Philip al Marii Britanii a fost internat în spitalul Regele Edward al VII-lea, din Londra, pentru o operație la nivelul șoldurilor, iar operația a fost efectuată miercuri.

Invervenția a fost una de succes, au confirmat reperezentanții de la Palatul Buckingham: „Ducele de Edinburgh a suferit o operație de înlocuire a șoldului și a fost o reușită, progresând satisfăcător în această etapă timpurie. Alteța Sa va mai rămâne internet în spital pentru câteva zile. Se simte foarte bine. Mai multe detalii despre starea lui de sănătate vor fi publicate ulterior, dacă va fi cazul.”

Soțul reginei este cunoscut pentru stilul său de viață activ și, în general, nu s-a confruntat cu probleme foarte mari de sănătate. Dar pentru că este destul de în vârstă, orice problemă minoră poate deveni una îngrijorătoare. 

Foto: Arhiva OK!

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA