Carole și Michael Middleton, prima apariție oficială după ce Prințesa Kate a anunțat că are cancer

20 iunie, 2024

Părinții lui Kate Middleton au apărut pentru prima dată în public de când prințesa a anunțat că suferă de cancer! Carole și Michael Middleton au luat parte la evenimentul Royal Ascot, care se întinde pe cinci zile!

Carole și Michael Middleton Foto Profimedia (4) jpg

Părinții lui Kate Middleton, Carole și Michael Middleton, au bifat prima lor apariție publică din acest an, în contextul în care fiica lor, Prințesa de Wales, a fost diagnosticată cu cancer și face chimioterapie. 

La sosirea lor la hipodromul din Berkshire, la evenimentul Royal Ascot, fostul dispecer de zbor Michael Middleton, în vârstă de 74 de ani, a apărut îmbrăcat într-un costum foarte elegant, în timp ce Carole Middleton, în vârstă de 69 de ani, a purtat o rochie cu flori albastru deschis și o pălărie asortată.

Soții Middleton au fost alături de Kate Middleton pe tot parcursul anului său dificil, Prințesa de Wales a suferit o operație abdominală în ianuarie, fiind diagnosticată apoi cu cancer. În prezent, ea face chimioterapie și s-a retras de la angajamentele regale. O excepție a făcut pe 15 iunie când a apărut alături de familia regală la Trooping the Colour, evenimentul în cinstea Regelui Charles, socrul ei. 

Apariție-surpriză la Royal Ascot

Michael Middleton și Carole Middleton și-au făcut o apariție surpriză la hipodrom, unde nu erau așteptați. Evenimentul durează cinci zile și a debutat ieri, când Regele Charles și regina Camilla și-au făcut intrarea extravagantă într-o trăsură.

Alături de ei a fost Lady Gabriella Kingston. Fiica Prințului Michael de Kent, în vârstă de 43 de ani, a avut o apariție elegantă într-o rochie înflorată la care a asortat o pălărie cu boruri largi. A călătorit cu trăsura la începutul curselor din Berkshire, unde a fost însoțită de Prințesa Regală, Peter Phillips și de managerul de curse al regelui, John Warren.

Apariția la Royal Ascot vine după ce Lady Gabriella Kingston a stat retrasă la Trooping the Colour sâmbăta trecută, unde a fost fotografiată urmărind evenimentul din interiorul Palatului Buckingham, în timp ce familia regală s-a adunat la balcon.

Lady Gabriella Kingston Regele Charles si Regina Camilla jpg

Totodată, se știe că a fost un an dificil pentru scriitoarea britanică după decesul neașteptat al soțului și finanțatorului ei, Thomas Kingston, care a fost găsit mort la vârsta de 45 de ani în casa părinților săi din Cotswolds, la 25 februarie. Cuplul, care s-a căsătorit în 2019, ar fi marcat luna trecută cea de-a cincea aniversare a căsătoriei lor.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Kate Middleton  foto   Profimedia jpg
Regina Maria recolorizare cu AI   Florin Rostariu jpg
Regina Maria a Romaniei, Profimedia (1) jpg
Printesa Rajwa si Printul Hussein al Iordaniei inainte de a deveni parinti   Casa Regala hasemita 2 jpg
Regele Felipe, Letizia, Leonor și Sofia profimedia 0890280483 jpg
Kate Middleton  GettyImages jpg
Kate și William i au avut ca oaspeți în 2019 pe Regele Felipe și Regina Letizia, Foto Getty Images (4) jpg
Alina Maria și Nicolae al României alaturi de cei doi copii foto Facebook jpg
Kate Middleton și Regina Camilla foto GettyImages 1400594602 jpg
Kate, William, George, Charlotte și Louis GettyImages 1243027787 jpg
Charlotte și Kate, Profimedia (1) jpg
Charles și Camilla la deschiderea de stat a Parlamentului, 17 iulie 2024, GettyImages (1) jpg
Felipe Juan Froilán FOTO Profimedia jpg
regele charles si nepotii archie si lilibet jpg
Familia Regala din Bhutan in desertul din Mongolia   Casa Regala jpg
Meghan Markle, Regele Charles și Prințul William  foto   Profimedia jpg
Pippa Middleton la Wimbledon profimedia 0889645741 jpg
Regele Charles si Regina Camilla in Guernsey   Casa Regala (1) jpg