Carole și Michael Middleton, prima apariție oficială după ce Prințesa Kate a anunțat că are cancer

20 iunie, 2024

Părinții lui Kate Middleton au apărut pentru prima dată în public de când prințesa a anunțat că suferă de cancer! Carole și Michael Middleton au luat parte la evenimentul Royal Ascot, care se întinde pe cinci zile!

Carole și Michael Middleton Foto Profimedia (4) jpg

Părinții lui Kate Middleton, Carole și Michael Middleton, au bifat prima lor apariție publică din acest an, în contextul în care fiica lor, Prințesa de Wales, a fost diagnosticată cu cancer și face chimioterapie. 

La sosirea lor la hipodromul din Berkshire, la evenimentul Royal Ascot, fostul dispecer de zbor Michael Middleton, în vârstă de 74 de ani, a apărut îmbrăcat într-un costum foarte elegant, în timp ce Carole Middleton, în vârstă de 69 de ani, a purtat o rochie cu flori albastru deschis și o pălărie asortată.

Soții Middleton au fost alături de Kate Middleton pe tot parcursul anului său dificil, Prințesa de Wales a suferit o operație abdominală în ianuarie, fiind diagnosticată apoi cu cancer. În prezent, ea face chimioterapie și s-a retras de la angajamentele regale. O excepție a făcut pe 15 iunie când a apărut alături de familia regală la Trooping the Colour, evenimentul în cinstea Regelui Charles, socrul ei. 

Apariție-surpriză la Royal Ascot

Michael Middleton și Carole Middleton și-au făcut o apariție surpriză la hipodrom, unde nu erau așteptați. Evenimentul durează cinci zile și a debutat ieri, când Regele Charles și regina Camilla și-au făcut intrarea extravagantă într-o trăsură.

Alături de ei a fost Lady Gabriella Kingston. Fiica Prințului Michael de Kent, în vârstă de 43 de ani, a avut o apariție elegantă într-o rochie înflorată la care a asortat o pălărie cu boruri largi. A călătorit cu trăsura la începutul curselor din Berkshire, unde a fost însoțită de Prințesa Regală, Peter Phillips și de managerul de curse al regelui, John Warren.

Apariția la Royal Ascot vine după ce Lady Gabriella Kingston a stat retrasă la Trooping the Colour sâmbăta trecută, unde a fost fotografiată urmărind evenimentul din interiorul Palatului Buckingham, în timp ce familia regală s-a adunat la balcon.

Lady Gabriella Kingston Regele Charles si Regina Camilla jpg

Totodată, se știe că a fost un an dificil pentru scriitoarea britanică după decesul neașteptat al soțului și finanțatorului ei, Thomas Kingston, care a fost găsit mort la vârsta de 45 de ani în casa părinților săi din Cotswolds, la 25 februarie. Cuplul, care s-a căsătorit în 2019, ar fi marcat luna trecută cea de-a cincea aniversare a căsătoriei lor.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Sophie Ducesa de Edinburgh la crama Domaine Evremond, Profimedia (3) jpg
Regina Mary, Regele Frederik, Prințul moștenitor Christian și frații lui Foto Getty Images (3) jpg
Regina Letizia Regele Felipe nuntă foto profimedia 0586799342 jpg
Tom Parker Bowles cu Printul William si Printul Harry la nunta lui Charles cu Camilla   profimedia 0218936184 jpg
Regina Letizia a Spaniei profimedia 0912123343 jpg
Kate Middleton  Profimedia jpg
Regina Mary și Regele Frederik Facebook jpg
Printesa Theodora si logodnicul ei, Matthew Jeremiah Kumar   profimedia 0721654746 jpg
Kate Middleton  foto   Profimedia jpg
Prințesa Salma a Iordaniei Foto Profimedia (2) jpg
Kate Middleton tiara Foto Profimedia jpg
Prințul Harry  foto   GettyImages jpg
Carole Middleton, Michael Middleton cu copiii lor Pippa Middleton si James Middleton   GettyImages 113286742 jpg
Printesa Claire, Printul Laurent al Belgiei   GettyImages 481502644 jpg
Prințul William, Kate Middleton  foto   Profimedia jpg
William și Harry în tinerețe jpg
Camilla și Charles, GettyImages (1) jpg
regele charles si nepotii archie si lilibet jpg