Caroline de Monaco, ținută neinspirată la Rose Ball. Vezi ce au purtat și ceilalți!

Toată lumea bună din Principatul de Monaco s-a adunat sâmbătă, pe 18 martie, la tradiționalul Rose Ball organizat de Fundația Prințesa Grace la clubul Sporting din Monte-Carlo.

Pierre Casiraghi alături de soția sa, Beatrice Borromeo, și Charlotte Casiraghi (dreapta)
Caroline de Monaco și Karl Lagerfeld

Printre fețele princiare prezente la evenimentul de gală s-au numărat Prințesa Caroline de Monaco și doi dintre cei trei copii ai săi: Charlotte Casiraghi și Pierre Casiraghi, alături de soția sa, Beatrice Borromeo, care a arătat fabulos, deși a născut în urmă cu mai puțin de trei săptămâni.

Rochia lui Caroline a fost departe de a fi inspirată
Juliette Maillot și Charlotte Casiraghi
Pierre Casiraghi și Beatrice Borromeo

Dacă alegerile vestimentare ale lui Beatrice și ale lui Charlotte au fost șic și în nota evenimentului, nu același lucru se poate spune despre rochia purtată de fiica cea mare a regretatei Grace Kelly. Prințesa de Hanovra, în vârstă de 60 de ani, a ales o rochie cu un model foarte complicat, cu volane tip flamenco și două tipuri de imprimeuri alb-negru. Prea mult, chiar dacă, probabil, vorbim de o creație a prietenului ei, designerul Karl Lagerfeld.

Altfel, de remarcat absența de la eveniment a suveranilor Albert și Charlene, dar și a lui Andrea Casiraghi și a soției acestuia, Tatiana Santo Domingo.

Foto: Splash News

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA