Casa Prințului Charles poate fi vizitată! Iată când!

Vești minunate pentru simpatizanții casei regale britanice. Clarence House, reședința oficială a Prințului Charles și a Ducesei de Cornwall, are porțile deschise pentru curioși, însă pentru o perioadă limitată.

12

Astfel, toți cei care vor să vadă cum arată pe interior reședința dispusă pe cinci etaje a Prințului Charles o pot face de astăzi, 1 august, până pe 31 august.

Clarence House a fost construită între anii 1825 – 1927 și a intrat în istorie drept reședința regalităților. Asta pentru că timp de 50 de ani a fost reședința Reginei Mamă (din 1953 – 2002), iar ulterior i-a seervit drept casă Prințului William  (din 2003 până în 2011, când s-a căsătorit) și chiar fratelui său, Prințului Harry ( din 2003 până în 2012).

 Iar dacă sunteți interesați de vizita acestei case, aflați că turul va cuprinde și o vizită în grădina reședinței. Aceste camere mai sunt incluse în turul oficial: ” The Morning Room”, „The Library”, ”The Dining Room” și ”The Garden Room” – aceasta din urmă fiind camera unde Charles și Camilla primesc vizite oficiale.

Turul de 45 de minute este cu adevărat incitant, mai ales că mobilierul a rămas aproape același din timpul Reginei Mamă.

În Clarance House se găsesc și câteva picturi importante din secolul XX, ce le aparțin pictorilor precum John Piper, Graham Sutherland și Augustus John.

1

Biletul acestui tur este de 10 lire pentru un adult.

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA