Casa Regală a contactat această casă de modă pentru a-i face rochia de mireasă lui Meghan!

19 decembrie, 2017
meghan markle jpg jpeg

Mai sunt doar câteva luni până când Meghan Markle va deveni soţia Prinţului Harry al Marii Britanii. Aşa că pregătirile în toi, pe lista priorităţilor fiind – evident – găsirea unei rochii perfecte de mireasă.

A îmbrăcat rochia de mireasă pentru rolul din Suits, dar şi-n cazul primei căsnicii cu Trevor Engelson

Dacă în serialul ”Suits”, personajul său a îmbrăcat de două ori rochia de mireasă, Meghan n-are decât o încercare în viaţa reală de a-şi alege rochia ideală de mireasă. Tocmai de aceea, urmează o perioadă în care căutările sunt în toi.

Ei bine, apropo de căutare, designerul israelian Inbal Dror a dezvăluit că a fost contactat de Familia Regală pentru posibilitatea de a o îmbrăca în ziua cea mare pe Meghan Markle. Aşa se face că designerul a desenat, special pentru Meghan, trei rochii diferite de mireasă, pe care ar aceasta ar putea să le îmbrace în ziua cea mare.

Acesta ar putea fi modelul de rochie ales de Meghan Markle

Şi, trebuie să recunoaştem că modelele prezentate sunt tare îndrăzneţe şi total diferite de cel purtat de Kate Middleton în ziua cea mare, creat de Alexander McQueen. Modelele aveau, însă, un punct comun cu rochia aleasă de Kate, dar şi cu cele purtate de Camilla şi Lady Di. E vorba despre mânecile lungi, o tradiţie în cazul rochiilor de mireasă purtate de femeile căsătorite în sânul familiei regale.

Celelalte modele prezentate de designerul israelian

Rochiile create de designerul israelian costă între 8.000 şi 10.000 de dolari, însă cum vorbim de o rochie de mireasă pentru o viitoare Ducesă, preţul ar putea creşte vertiginos. În fond, rochia de mireasă purtată de Kate a costat 500.000 de dolari.

Rochia purtată de Kate în ziua cea mare

Momentan, nu se ştie sigur dacă acesta este designerul care o va îmbrăca pe Meghan în ziua cea mare. Nu e nicio noutate pentru noi faptul că familia regală ”vânează” mai mulţi designeri pentru ca viitoarea mireasă să aibă cât mai multe obţiuni, dar şi pentru ca presa să nu afle înainte de nuntă cine anume va face rochia de mireasă. Aşadar, s-ar putea să fie o simplă diversiune şi ca modelele de rochie prezentate mai sus să nu fie purtate niciodată de Meghan.

Rochia purtată de Lady Di

image

Ne amintim cum în cazul nunţii Prinţesei Di cu Prinţul Charles, paparazzi căutau şi-n coşurile de gunoi din apropierea atelierului de croitorie în care a fost văzută intrând Prinţesa Diana, cu câteva zile înainte de nuntă. Doar-doar ar fi descoperit modelul rochiei schiţat pe vreo foaie.

foto: arhivă, InstagramRecente pe Ok! Magazine

Charles Spencer Amelia Kitty profimedia 0226074243 jpg
Printul Philip, Regina Elisabeta, Barack Obama, Michelle Obama  profimedia 0282411211 jpg
George, Charlotte și Louis, copiii Wales, Getty (3) jpg
Printesa Beatrice si fiul vitreg Wolfie  profimedia  0746682093 jpg
Charles și Camilla, Profimedia jpg
Printul William in Polonia profimedia 0764722496 jpg
Camilla Parker Bowles  Profimedia (2) jpg
Kate si William la Anmar Hall din Norfolk  profimedia 0582139462 jpg
Albert și Charlene, Getty (2) jpg
Regina Maxima in Maroc jpg
Harry tatăl surogat profimedia 0292659549 jpg
familia regală britanică sursa  GettyImages jpg
Lady Amelia Spencer și Greg Mallett (1) (1) jpg
Prințul William și Prințesa Kate, Getty (1) jpg
regina letizia rochie (1) jpg
Kate Middleton William facultate profimedia 0221704226 jpg
Prințul Harry  Profimedia jpg
Prințesa Diana si casa parinteasca  GettyImages jpg