Casa Regal─â Suedez─â, gazda Premiilor Nobel!

11 decembrie, 2015
The Nobel Prize Award Ceremony 2015 jpeg

Asear─â, Stockholm a fost din nou ├«n aten┼úia ├«ntregii lumi datorit─â prezen┼úei celor 10 laurea┼úi ai premiilor Nobel. ┼×i ca-n fiecare an, gazda acestei ceremonii, organizate la Stockholm Concert Hall, a fost Casa Regal─â Suedez─â.

Astfel, cei peste 1600 de invita┼úi ai familiei regale au avut ocazia s─â le vad─â pe doamnele Casei Regale Suedeze defil├ónd ├«n cele mai str─âlucitoare ┼či impresionate rochii de sear─â, ┼či purt├ónd bijuterii alese. Haide┼úi, a┼čadar, s─â le vedem ┼či noi pe cele care asear─â au furat privirile tuturor!

├Äncepem cu Prin┼úesa Mo┼čtenitoare Victoria, 38, care ┼či-a f─âcut intrarea la bra┼úul canadianului Arthur B McDonald, c├ó┼čtig─âtorul de anul acesta al unui premiu Nobel pentru fizic─â.

Prinţesa Victoria

Prin┼úesa Victoria, care acum este ├«ns─ârcinat─â cu al doilea copil, a venit ├«mbr─âcat─â la acest eveniment cu o rochie superb─â, diafan─â, ├«n culoarea anului, marsala. ┼×i cum vorbim de un asemenea eveniment, ne a┼čteptam s─â o vedem pe Prin┼úesa Mo┼čtenitoare purt├óndu-┼či cu gra┼úie Tiara Connaught ├«ncrustat─â cu diamante.

O alt─â prezen┼ú─â rafinat─â la acest eveniment a fost Prin┼úesa Madeleine, fiica cea mic─â a Regelui Carl Gustaf ┼či a Reginei Silvia.

Prinţesa Madeleine a Suediei

Sosit─â, de asemenea, la bra┼úul unui laureat Nobel, Prin┼úesa Madeleine a str─âlucit la propriu. Aceasta a purtat  o rochie impresionant─â, la care a potrivit Tiara Aquamarine Koloshnik.

Nici Prinţesa Sofia, proaspăta soţie a Prinţului Carl Philip, n-a lipsit de la acest eveniment găzduit de Casa Regală Suedeză.

Prinţesa Sofia a Suediei

Pentru această ocazie, Prinţesa Sofia, care de asemenea este însărcinată, a optat pentru o rochie neagră, semnată Oscar de la Renta, care i-a mascat destul de bine sarcina.

┼×i ├«ncheiem cu Regina Silvia, so┼úia Regelui Carl Gustaf, care a impresionat, ca de fiecare dat─â, prin pre┼úiozitate ┼či rafinament.

Regina Silvia

Desigur, tiara încrustată cu 500 de diamante au ajutat-o să obţină acest look.

Sursa foto: getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

image
disney2 jpg
kate profimedia 0692807835 jpg
Ducesa Catherine jpg
printesa22 jpg
Regina Elisabeta, Charles și Diana jpg
letizia profimedia 0692223665 jpg
asta7 jpg
profimedia 0691364927 jpg
chelsy davy profimedia 0257963874 jpg
megi92 jpg
elisabeta profimedia 0691649232 (1) jpg
leti10 jpg
regina profimedia 0690948732 jpg
Regina Elisabeta jpg
William vizit─â Glasgow jpg
FotoJetDukes jpg
stephanie2 jpg