Casa secretă a Prințului Harry și a lui Meghan din Marea Britanie. Valora 2,5 milioane de lire sterline

14 iunie, 2024

Prințul Harry și Meghan Markle ar fi avut o casă secretă în Marea Britanie în valoare de 2,5 milioane de lire sterline. Cuplul a locuit în acea vilă în timp ce Frogmore Cottage a fost renovată pentru ei.

Meghan Markle și Prințul Harry profimedia 0871667832 jpg

După ce Prințul Harry și Meghan Markle s-au căsătorit, cei doi s-a mutat în Frogmore Cottage, după ce a renovat proprietatea din Windsor. Dar, în timp ce soții Sussex au așteptat ca renovările să fie efectuate și finalizate, se spune că au locuit în proprietatea din Oxfordshire, a cărei valoare a fost estimată la peste 2,5 milioane de lire sterline în 2018.

Casa cuprinde, de fapt, trei construcții, e vorba despre casa propriu zisă, cu patru dormitoare, o cabană separată cu două dormitoare pentru personal și oaspeți și un hambar transformat care are nu una, ci două bucătării.

Un prieten al cuplului a declarat  că soților Sussex "le plăcea să își plimbe câinii acolo și să își distreze prietenii în deplină singurătate" la casa din Oxfordshire. Acolo, Prințul Harry și Meghan Markle și-au primit invitați celebri precum George și Amal Clooney.

Au fost nevoiți să renunțe și la Frogmore Cottage

Primită de la Regina Elisabeta, Prințul Harry și Meghan au fost evacuați din Frogmore Cottage, casa lor oficială din Mara Britanie. Cei doi au părăsit locuința din Windsor și Marea Britanie în 2020, când au renunțat la funcțiile lor ca membri seniori ai familiei regale și s-au mutat peste ocean, în America.

Prințul Harry a scris în memoriile sale despre Frogmore: „Cândva, aceasta urma să fie casa mea pentru totdeauna. În schimb, s-a dovedit a fi doar o altă scurtă oprire". În urma publicării memoriilor sale bombă, soților Sussex li s-a spus să părăsească definitiv Grogmore Cottage, iar asta a însemnat că au rămas fără nicio reședință în Marea Britanie. „Putem confirma că Ducelui și Ducesei de Sussex li s-a cerut să părăsească reședința lor de la Frogmore Cottage”, a transmis un apropiat al soților Sussex. 

Foto: Profimedia, Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Printesa Kate la Wimbledon   profimedia 0889805058 jpg
Charles și Camilla, turneu regal în Australia în 2018, GettyImages (1) jpg
Printesa Victoria a Suediei a împlinit 47 de ani, aici cu Printul Daniel, Printesa Estelle si Printul Oscar   Casa Regala suedeza (1) jpg
Margareta și Maria, fiicele Regelui Mihai (1) jpg
Eugenie cu fiul PNG
King Charles III FOTO FB King Charles III jpg
Kate, Charlotte, Pippa, GettyImages jpg
FotoJet Will și George jpg
Regele Felipe cu Infanta Sofia si Printul William cu Printul George au urmarit finala UEFA   Casa Regala spaniola (2) jpg
Ket Middleton la Wimbledon GettyImages 2161386249 jpg
Kate și William, Wales, Getty (5) jpg
Kate Middleton  sursa foto   GettyImages jpg
Masako și Naruhito ai Japoniei la nunta lor GettyImages 50938391 jpg
Kate Middleton cu familia  foto   Profimedia jpg
Printul Jean Christophe Napoleon   Familia Bonaparte, Facebook jpg
William și Kate, Wales, Profimedia jpg
Regele Frederik si Regina Mary ai Danemarcei Foto Profimedia (2) jpg
Regele Jigme Khesar Namgyel Wangchuck si Regina Jetsun Pema ai Bhutanului in Mongolia la manastirea Gandantegchilen cu Jigme Namgyel   Casa Regala bhutaneza 15 jpg