Casa secretă a Prințului William și a lui Kate Middleton! A fost cumpărată de Regele Charles în 2007

1 octombrie, 2024

Prințul William și Kate Middleton au trei case în Anglia, la Palatul Kensington, Anmer Hall și Adelaide Cottage. Dar ei mai au și o altă reședință regală despre care nu știe aproape nimeni.

Kate Middleton, Prințul William  foto   Shuttestock jpg

Prințul William și Kate Middleton au o „ascunzătoare secretă”, o casă la țară care e refugiul perfect pentru familia lor. Domeniul Llwynywermod este situat la periferia localității Myddfai și include trei cabane, un hambar clasificat de gradul II și o casă principală.

Acesta a fost cumpărat în 2007 pentru 1,2 milioane de lire sterline de către Ducatul de Cornwall în numele Regelui Charles, care ar fi petrecut 40 de ani căutând proprietatea potrivită. Dar odată ce Charles a urcat pe tron, Ducatul și toate bunurile sale au trecut imediat în proprietatea fiului său cel mare, Prințul William, printre bunuri fiind inclusiv Llwynwermod.

Potrivit Wales Online, Regele Charles și Regina Camilla stăteau destul de des la Llwynywermod, mai ales în preajma Zilei Sfântului David, când prințul de atunci avea un program încărcat de îndatoriri prin Țara Galilor. Cuplul regal a petrecut ceva timp acolo și în aprilie 2021, în zilele și săptămânile de după moartea prințului Philip, tatăl iubit al lui Charles.

Locuitorii din satul Myddfai au vorbit în termeni elogioși despre Charles, menționând modul în care acesta participa la slujbele religioase de duminică dimineața, cum a donat premii pentru tombolele locale și cum a deschis oficial noua sală a satului. Localnicii s-ar putea să îi vadă mai puțin pe Charles și Camilla acum că Ducatul și-a schimbat proprietarii, dar s-ar putea bucura, în schimb, de vizite din partea familiei Wales.

Prințul William și Kate Middleton au trei locuințe în Anglia, este vorba despre apartamentul 1A de la Palatul Kensington; Anmer Hall și Adelaide Cottage. Ei nu au deținut niciodată o proprietate în Țara Galilor, dar au stat cu chirie într-o casă în Anglesey, în nordul Țării Galilor, când William a fost pilot de elicopter între 2010 și 2013.

Palatul Kensington a fost reședința principală a cuplului până în 2022, când cuplul s-a mutat din Londra, dar încă mai este folosită ori de câte ori au angajamente de lucru în capitală. Anmer Hall, între timp, este casa familiei din Norfolk, unde se pot retrage departe de ochii publicului. În timp ce Adelaide Cottage este reședința lor principală, William, Kate și copiii lor obișnuiesc să meargă la Anmer în vacanțele copiilor. 

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Prințul Harry la Wellchild, Profimedia (2) jpg
Ducele de Westminster și Olivia Henson, Profimedia jpg
Alina Maria de Roumanie si Nicolae al Romaniei la Iacob Foundation   Instagram (1) jpg
Eugenie, Beatrice, Anne, Andrew, Kate, Prințul William, Meghan Markle, Prințul Harry și prințul Phillip în 2017, Profimedia jpg
Tatiana Blatnik, fosta Printesa Tatiana a Greciei   Instagram jpg
Regina Mathilde si Regele Philippe al Belgiei cu Papa Francisc la Bruxelles   Frederic Andrieu, Casa Regala belgiana (1) jpg
FotoJet Iman jpg
Regele Charles, 28 septembrie, Profimedia (3) jpg
Regina Sofia a Spania la nunța Prințesei Teodora a Greciei Foto Getty Images (4) jpg
Prințesa Teodora a Greciei Foto Profimedia (4) jpg
Regele Charles Prințul Philip Foto Getty Images (1) jpg
Printesa Teodora a Greciei s a casatorit Foto Profimedia (3) jpg
Sophie Ducesa de Edinburgh la crama Domaine Evremond, Profimedia (3) jpg
Regina Mary, Regele Frederik, Prințul moștenitor Christian și frații lui Foto Getty Images (3) jpg
Regina Letizia Regele Felipe nuntă foto profimedia 0586799342 jpg
Tom Parker Bowles cu Printul William si Printul Harry la nunta lui Charles cu Camilla   profimedia 0218936184 jpg
Regina Letizia a Spaniei profimedia 0912123343 jpg
Kate Middleton  Profimedia jpg