Casa uimitoare în care Regele Charles și-a dorit cu disperare să locuiască, dar Regina l-a ținut departe

4 ianuarie, 2023
charles-  camilla

Când era prinț, lui Charles i s-a refuzat o casă, care a fost în schimb închiriată unei figuri de frunte din Commonwealth.

Înainte de a deveni Regele Charles, Prințul de Wales de atunci avea un portofoliu imens de proprietăți impresionante, cum ar fi Tamarisk House de pe Insulele Scilly sau Castelul Mey din cealaltă parte a Regatului Unit, din nordul Scoției. Dar după moartea Reginei, toate aceste reședințe sunt controlate de Crown Estate.

Câteva dintre aceste proprietăți, cum ar fi Casa Sandringham și Castelul Balmoral, unde Regina a murit din păcate în septembrie 2022, sunt proprietate privată.

De-a lungul mandatului său îndelungat ca moștenitor în așteptare, Regele a trăit în mai multe dintre aceste reședințe regale, dar a avut întotdeauna ochii pe o casă anume.

În timp ce a locuit la Palatul Buckingham din centrul Londrei, Clarence House și Palatul St James, a prețuit o proprietate din Mall, relatează My London.

Se pare că a fost întotdeauna disperat să ajungă acolo, potrivit ziaristului Kenneth Rose.

Poveștile regretatului editorialist al societății au fost publicate după moartea sa.

Aceste dezvăluiri au fost despre orice, de la căsătoria condamnată a lui Charles cu Diana, până la trăirile Reginei, care a condus o ceremonie religioasă la Sandringham după ce personalul s-a speriat și a crezut că este bântuit.

Printre poveștile lansate s-a vorbit și despre dorința profundă a lui Charles de a locui la Marlborough House on the Mall, dar această cerere i-a fost refuzată, deoarece fusese închiriată Secretariatului Commonwealth în 1965.

După ce l-a întâlnit pe Charles în 1985, el a spus: „Prințului Charles i-ar plăcea să locuiască în Marlborough House. Strânge din dinți de furie ori de câte ori merg la un eveniment din Commonwealth acolo. Dar ce se poate face? Odată ce oamenii intră într-o clădire, este imposibil să-i arunci afară”.

Construit inițial pentru consilierul cheie al Reginei Ana, Sarah Churchill, ducesa de Marlborough, în 1711, a devenit ulterior un Palat Regal.

De-a lungul secolelor, reginele văduve, prinții, ducii și ducesele au rămas în casă, inclusiv Regina Maria, care a murit acolo în 1953.

A devenit sediul Commonwealth-ului în 1959, la cererea regretatei Regine. A fost locul pentru negocieri pentru independență și multe conferințe ale Commonwealth-ului, inclusiv întâlniri ale șefilor de govern.



Recente pe Ok! Magazine

Kate Middleton în alb, Profimedia jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Majestatea Sa Margareta și Principele Radu în vizită la comunitățile dunărene   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
Printesa Beatrice   GettyImages 1251110853 jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Samuel Chatto, nepotul Prințesei Margret, s a apucat de olărit   Instagram 7 (4) jpg
Regina Letizia Regele Felipe profimedia 0867585293 jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (1) jpg
Prințul Christian al Danemarcei Foto Instagram Casa Regală Daneză (2) jpg
Prințul Nikolaos al Greciei și Prințesa Tatiana Foto GettyImages (5) jpg
Kate Middleton, Prințesa Charlotte  foto   Getty jpg
Prințesa Victoria a Suediei profimedia 0867505361 jpg
Kate Middleton și Prințul Louis  foto   GettyImages jpg
Regele Juan Carlos la regata   profimedia 0857530431 jpg
FotoJet Harry și Louis jpg
Prinţesa Haya de Iordaniei si Sarah Ferguson la evenimentul Fundatiei Maiden Factor   Instagram (7) jpg
Prințesa Beatrice și Edoardo Mapelli Mozzi, GettyImages jpg