Casa uimitoare în care Regele Charles și-a dorit cu disperare să locuiască, dar Regina l-a ținut departe

4 ianuarie, 2023
charles-  camilla

Când era prinț, lui Charles i s-a refuzat o casă, care a fost în schimb închiriată unei figuri de frunte din Commonwealth.

Înainte de a deveni Regele Charles, Prințul de Wales de atunci avea un portofoliu imens de proprietăți impresionante, cum ar fi Tamarisk House de pe Insulele Scilly sau Castelul Mey din cealaltă parte a Regatului Unit, din nordul Scoției. Dar după moartea Reginei, toate aceste reședințe sunt controlate de Crown Estate.

Câteva dintre aceste proprietăți, cum ar fi Casa Sandringham și Castelul Balmoral, unde Regina a murit din păcate în septembrie 2022, sunt proprietate privată.

De-a lungul mandatului său îndelungat ca moștenitor în așteptare, Regele a trăit în mai multe dintre aceste reședințe regale, dar a avut întotdeauna ochii pe o casă anume.

În timp ce a locuit la Palatul Buckingham din centrul Londrei, Clarence House și Palatul St James, a prețuit o proprietate din Mall, relatează My London.

Se pare că a fost întotdeauna disperat să ajungă acolo, potrivit ziaristului Kenneth Rose.

Poveștile regretatului editorialist al societății au fost publicate după moartea sa.

Aceste dezvăluiri au fost despre orice, de la căsătoria condamnată a lui Charles cu Diana, până la trăirile Reginei, care a condus o ceremonie religioasă la Sandringham după ce personalul s-a speriat și a crezut că este bântuit.

Printre poveștile lansate s-a vorbit și despre dorința profundă a lui Charles de a locui la Marlborough House on the Mall, dar această cerere i-a fost refuzată, deoarece fusese închiriată Secretariatului Commonwealth în 1965.

După ce l-a întâlnit pe Charles în 1985, el a spus: „Prințului Charles i-ar plăcea să locuiască în Marlborough House. Strânge din dinți de furie ori de câte ori merg la un eveniment din Commonwealth acolo. Dar ce se poate face? Odată ce oamenii intră într-o clădire, este imposibil să-i arunci afară”.

Construit inițial pentru consilierul cheie al Reginei Ana, Sarah Churchill, ducesa de Marlborough, în 1711, a devenit ulterior un Palat Regal.

De-a lungul secolelor, reginele văduve, prinții, ducii și ducesele au rămas în casă, inclusiv Regina Maria, care a murit acolo în 1953.

A devenit sediul Commonwealth-ului în 1959, la cererea regretatei Regine. A fost locul pentru negocieri pentru independență și multe conferințe ale Commonwealth-ului, inclusiv întâlniri ale șefilor de govern.Recente pe Ok! Magazine

Margaret GettyImages 695392 jpg
Regina Camilla  foto   GettyImages jpg
Ducii de Sussex și Lilibet PNG
Președintele ucrainean Volodimir Zelenski, primit la Palatul Buckingham de regele Charles al III-lea (foto: Twitter / The Royal Family)
kate si william
Regina Margrethe a II a a Danemarcei trebuie sa treaca printr o operatie la coloana   pagina oficiala (6) jpg
Kate Middleton în vizită la Preet Chandi, după expediția sa în Antarctica, Getty (6) jpg
Sara Parker Bowles, Tom Parker Bowles si Regina Camilla   profimedia 0121576076 jpg
Regina Letizia și Regele Felipe al Spaniei, în ultima zi a vizitei oficiale în Angola (4) jpg
Prințesa Amalia GettyImages 1461791344 jpg
Prințesa Charlene și confidenta ei  foto   Profimedia jpg
Kate si Camilla rosu jpg
Regele Charles FOTO Profimedia jpg
Printul Harry mesaj WellChild jpg
Printul Edward si Contesa de Wessex Sophie   profimedia 0746501122 jpg
sarah ferguson jpg
kate middleton meghan markle pippa jpeg
harry si meghan jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}