Căsătoria lui Harry cu Meghan se va „încheia cu lacrimi”. Cine spune asta

23 iulie, 2022
kal jpg

O persoană apropiată de familia regală a prezis că mariajului Prințului Harry cu Meghan „se va sfârși cu lacrimi”, spune o nouă carte explozivă.

Lady Susan Hussey, doamna de onoare a reginei Elisabeta a II-a încă din anii 1960, ar fi făcut aceste comentarii în timpul unui prânz cu directori de teatru cu luni înainte de nunta cuplului din mai 2018.

Comentariile femeii au fost dezvăluite în cartea „ Revenge: Meghan, Harry and the War Between the Windsors”, al reporterului de investigație Tom Bower, lansată la începutul acestei luni.

„În timp ce discuta despre posibilitatea ca Meghan să aibă o legătură cu Teatrul Național după nuntă, Hussey a devenit neașteptat de seriosă cu privire la viitorul cuplului”, scrie Bower. „Totul se va sfârși în lacrimi”, ar fi spus ea. "Ia aminte!"

kal3 jpg

Lady Susan, în vârstă de 83 de ani, a făcut parte din echipa de curteni ai palatului cărora li s-a cerut să o ajute pe Markle să se adapteze la viața din interiorul familiei regale, potrivit Bower.

Meghan s-a căsătorit prima oră cu Trevor Engelson, în 2011, în Jamaica, dar a divorţat în 2013, invocând diferenţe ireconciliabile.

În cele din urmă, Meghan şi-a găsit liniştea lângă Harry. Relația cu Prințul a început în timp ce frumoasa brunetă se iubea cu un faimos bucătar.  Cory Vitiello şi Markle, în vârstă de 40 de ani, s-au cunoscut în timpul filmărilor pentru serialul Suits, în 2014, şi au fost împreună timp de doi.

 Meghan și Harry au părăsit familia regală la începutul anului 2020 pentru a locui în Statele Unite. Recente pe Ok! Magazine

Charles și William Getty jpg
dian2 jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Beatrice de York (4) jpg
duci20 jpg
Kate Middleton la Royal Ascot în buline jpg
letizia profimedia 0712614026 jpg
harry m jpg
kate si william profimedia 0092879881 jpg
Sussex
letizia profimedia 0712113125 jpg
red4 jpg
Kate Middleton (3) jpg
Prințesa Charlotte jpg
kate middleton GettyImages 1412468627 jpg
wil91 jpg
Prințesa Charlotte i a însoțit pe Kate și William jpg
cato jpg