15 minute. Atât a durat întâlnirea tensionată dintre Harry şi Charles, în Marea Britanie. Regina a insistat ca tatăl şi fiul să se întâlnească

17 aprilie, 2022
1 printul charles ducii de sussex jpg jpeg

Înainte de-a ajunge la Invictus Games, Prinţul Harry şi Meghan Markle au vizitat-o pe Regină. Însă au avut o mică întrevedere şi cu Prinţul Charles, la insistenţa Reginei Elisabeta a II-a. Cum a decurs aceasta?

Totul s-a petrecut în mare secret. Vizita regală n-a fost anunţată şi s-a întâmplat rapid şi în spatele uşilor închise de la castel. Harry şi soţia lui au făcut o mică oprire în Marea Britanie înainte de-a ajunge în Olanda, la Invictus Games. La un an de la ultima întâlnire a cuplului regal cu Regina, la înmormântarea Prinţului Philip, Harry şi Meghan au trecut pe la castelul Windsor pentru a o saluta Regină.

Momentul nu putea fi ales mai bine, având în vedere că întâlnirea lor s-a petrecut înainte de Paşti, o sărbătoare importantă pentru suverană. Însă monarhul a acceptat să-i primească pe nepotul său rebel şi pe soţia acestuia cu o condiţie – să-l viziteze întâi pe tatăl lui, Prinţul Charles.  

stanga
dreapta
2 meghan markle 0683374839 jpg jpeg
3 meghan markle profimedia 0683375256 jpg jpeg
4 meghan markle jpg jpeg
5 printul charles profimedia 0674203660 jpg jpeg
7 profimedia 0683374852 jpg jpeg
8 profimedia 0683373195 jpg jpeg
9 harry si meghan profimedia 0683375234 jpg jpeg

Aşa cum s-a întâmplat şi înainte de Megxit, când Regina a insistat ca plecarea ducilor de Sussex din Marea Britanie să fie supravegheată de Prinţul Charles, şi acum a fost la fel – totul trebuie să treacă pe la Charles, viitorul Rege al Marii Britanii.

Aşadar Charles i-a primit pe Harry şi Meghan pe la 10 dimineaţa, iar întâlnirea n-a durat mai mult de 15 minute. Se pare că, pe la mijlocul întrevederii, a venit şi Camilla. Întâlnirea a avut o semnificaţie deosebită, având în vedere că tatăl şi fiul nu şi-au mai vorbit pe şleau de luni întregi.

Harry l-a criticat destul de dur pe tatăl lui, în timpul interviului cu Oprah Winfrey, când i-a reproşat că nu l-a sprijinit şi că, mai mult, i-a tăiat subvenţiile financiare. Charles n-a privit cu ochi buni spectacolul care a avut loc în acel interviu şi are destule emoţii în privinţa cărţii pe care fiul său cel mic intenţionează să o scrie şi să o lanseze în acest an.

Întâlnirea dintre tată şi fiu a început cu un sărut între ei. Însă, în ciuda acestui lucru, atmosfera n-a fost deloc relaxată între ei, ci mai degrabă tensionată, după cum susţin apropiaţii celor doi. Întrevederea a fost stabilită la 10 dimineaţa, însă Charles a stat şi i-a aşteptat pe Harry şi Meghan, care au întârziat.

Cum ducii de Sussex au întârziat, Charles nu le-a mai putut oferi decât 15 minute, deoarece avea alte planuri, trebuia să se pregătească pentru slujba de la Capela St. George.

Ducesa de Cornwall nu-şi dorea iniţial să participle la întâlnire, ea considera că era un moment prielnic ca tatăl şi fiul să se reunească şi să petreacă câteva clipe singuri împreună, însă, când a aflat că şi Meghan va fi prezentă s-a răzgândit şi a participat şi ea.

A fost pentru prima dată când Charles şi Camilla s-au întâlnit faţa în faţă cu Ducii de Sussex de când aceştia acuzaseră un membru senior al familiei regale de rasism, în timpul acelui interviu defăimător cu Oprah. Ca răspuns la acel interviu, Regina a emis un comunicat în care s-a precizat că “amintirile variază”.

Oricum această întâlnire la Windsor între tată şi fiu a fost primul pas spre împăcarea acestora. E posibil să mai dureze ceva până când familia regală britanică să redevină cum a fost, mai ales că există deja destule voci care critică faptul că Harry a ales să treacă pe la castel când fratele lui, William, nu era acolo. Iar relaţia dintre fraţi are şi ea destule lucruri de raparat!...

Foto - ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

disney2 jpg
kate profimedia 0692807835 jpg
Ducesa Catherine jpg
printesa22 jpg
Regina Elisabeta, Charles și Diana jpg
letizia profimedia 0692223665 jpg
asta7 jpg
profimedia 0691364927 jpg
chelsy davy profimedia 0257963874 jpg
megi92 jpg
elisabeta profimedia 0691649232 (1) jpg
leti10 jpg
regina profimedia 0690948732 jpg
Regina Elisabeta jpg
William vizită Glasgow jpg
FotoJetDukes jpg
stephanie2 jpg
Letizia la Oceanograf jpg