15 minute. Atât a durat întâlnirea tensionată dintre Harry şi Charles, în Marea Britanie. Regina a insistat ca tatăl şi fiul să se întâlnească

17 aprilie, 2022
1 printul charles ducii de sussex jpg jpeg

Înainte de-a ajunge la Invictus Games, Prinţul Harry şi Meghan Markle au vizitat-o pe Regină. Însă au avut o mică întrevedere şi cu Prinţul Charles, la insistenţa Reginei Elisabeta a II-a. Cum a decurs aceasta?

Totul s-a petrecut în mare secret. Vizita regală n-a fost anunţată şi s-a întâmplat rapid şi în spatele uşilor închise de la castel. Harry şi soţia lui au făcut o mică oprire în Marea Britanie înainte de-a ajunge în Olanda, la Invictus Games. La un an de la ultima întâlnire a cuplului regal cu Regina, la înmormântarea Prinţului Philip, Harry şi Meghan au trecut pe la castelul Windsor pentru a o saluta Regină.

Momentul nu putea fi ales mai bine, având în vedere că întâlnirea lor s-a petrecut înainte de Paşti, o sărbătoare importantă pentru suverană. Însă monarhul a acceptat să-i primească pe nepotul său rebel şi pe soţia acestuia cu o condiţie – să-l viziteze întâi pe tatăl lui, Prinţul Charles.  

Aşa cum s-a întâmplat şi înainte de Megxit, când Regina a insistat ca plecarea ducilor de Sussex din Marea Britanie să fie supravegheată de Prinţul Charles, şi acum a fost la fel – totul trebuie să treacă pe la Charles, viitorul Rege al Marii Britanii.

Aşadar Charles i-a primit pe Harry şi Meghan pe la 10 dimineaţa, iar întâlnirea n-a durat mai mult de 15 minute. Se pare că, pe la mijlocul întrevederii, a venit şi Camilla. Întâlnirea a avut o semnificaţie deosebită, având în vedere că tatăl şi fiul nu şi-au mai vorbit pe şleau de luni întregi.

Harry l-a criticat destul de dur pe tatăl lui, în timpul interviului cu Oprah Winfrey, când i-a reproşat că nu l-a sprijinit şi că, mai mult, i-a tăiat subvenţiile financiare. Charles n-a privit cu ochi buni spectacolul care a avut loc în acel interviu şi are destule emoţii în privinţa cărţii pe care fiul său cel mic intenţionează să o scrie şi să o lanseze în acest an.

Întâlnirea dintre tată şi fiu a început cu un sărut între ei. Însă, în ciuda acestui lucru, atmosfera n-a fost deloc relaxată între ei, ci mai degrabă tensionată, după cum susţin apropiaţii celor doi. Întrevederea a fost stabilită la 10 dimineaţa, însă Charles a stat şi i-a aşteptat pe Harry şi Meghan, care au întârziat.

Cum ducii de Sussex au întârziat, Charles nu le-a mai putut oferi decât 15 minute, deoarece avea alte planuri, trebuia să se pregătească pentru slujba de la Capela St. George.

Ducesa de Cornwall nu-şi dorea iniţial să participle la întâlnire, ea considera că era un moment prielnic ca tatăl şi fiul să se reunească şi să petreacă câteva clipe singuri împreună, însă, când a aflat că şi Meghan va fi prezentă s-a răzgândit şi a participat şi ea.

A fost pentru prima dată când Charles şi Camilla s-au întâlnit faţa în faţă cu Ducii de Sussex de când aceştia acuzaseră un membru senior al familiei regale de rasism, în timpul acelui interviu defăimător cu Oprah. Ca răspuns la acel interviu, Regina a emis un comunicat în care s-a precizat că “amintirile variază”.

Oricum această întâlnire la Windsor între tată şi fiu a fost primul pas spre împăcarea acestora. E posibil să mai dureze ceva până când familia regală britanică să redevină cum a fost, mai ales că există deja destule voci care critică faptul că Harry a ales să treacă pe la castel când fratele lui, William, nu era acolo. Iar relaţia dintre fraţi are şi ea destule lucruri de raparat!...

Foto - Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Prințesa Victoria a Suediei profimedia 0867505361 jpg
Kate Middleton și Prințul Louis  foto   GettyImages jpg
Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg
Regele Juan Carlos la regata   profimedia 0857530431 jpg
FotoJet Harry și Louis jpg
Prinţesa Haya de Iordaniei si Sarah Ferguson la evenimentul Fundatiei Maiden Factor   Instagram (7) jpg
Prințesa Beatrice și Edoardo Mapelli Mozzi, GettyImages jpg
Harry și William în uniforme, GettyImages jpg
Kate Middleton William Camilla și Charles foto GettyImages 1343663306 jpg
Prințul Louis Foto Profimedia (1) jpg
Regina Letizia și Regele Felipe Foto Profimedia (2) jpg
Harry și Meghan profimedia 0801441590 jpg
Kate Middleton și Prințul William (1) jpg
Prințul Louis fotografie aniversară la 6 ani jpg
Lady Gabriella Kingston și Thomas Kingston, Profimedia jpg
Pippa, Carole și Kate Middleton, Profimedia (1) jpg
Kate Middleton și Louis  foto   GettyImages jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg