Acuzatoarea Prinţului Andrew a făcut un nou anunţ care îi dă fiori reci

26 februarie, 2023

Deşi părea că fratele mai mic al Regelui Charles al III-lea va găsi o cale de scăpare din scandalul de pedofilie în care a fost târât odată cu prietenul său, miliardarul Jeffrey Epstein, iată că lucrurile tocmai avansează.

Printul Andrew vs Virginia Giuffre jpg

Virginia Giuffre, americanca care susține că a fost forțată de Jeffrey Epstein și de prietena acestuia, Ghislaine Maxwell, să facă sex cu Prințul Andrew de trei ori în 2001, când avea doar 17 ani, intenționează să își spună povestea într-un volum de memorii, în care l-ar putea expune pe Andrew şi Casa Regală într-o lumină complet nefavorabilă - chiar în anul în care are loc şi încoronarea Regelui Charles al III-lea.

Volumul ar fi încă un material consistent, după documentarul făcut de Netflix şi după interviul catalogat drept "catastrofal" acordat de Prinţul Andrew despre infamele fapte comise împreună cu Jeffrey Epstein.

În februarie 2022, în urma plângerii depuse de Virginia Giuffre cu câteva luni mai devreme împotriva Prințului Andrew, acesta din urmă ar fi ajuns la un acord amiabil cu reclamanta sa: în schimbul unei plăți financiare "substanțiale", a cărei valoare nu a fost dezvăluită, Virginia Giuffre ar fi fost rugată să nu facă nicio declarație publică "pentru o vreme", precizează "The Sun". Dar, după cum subliniază "Le Monde", nu pare că reclamanta ar fi semnat vreo clauză de confidențialitate care să-i interzică să își spună versiunea sa.

Rămâne de văzut, așadar, dacă Virginia Giuffre se va mulțumi să vorbească despre traficul organizat de Jeffrey Epstein și Ghislaine Maxwell sau dacă va intra mai mult în detalii despre abuzurile pe care le-a suferit din partea Prințului Andrew - şi, eventual, şi alte secrete regale pe care le-ar fi putut afla... la aşternut.

Prințul Andrew va avea bugetul tăiat?

Dacă Regele Charles al III-lea, care a decis să revizuiască alocarea fondurilor regale, va alege să reducă sprijinul financiar acordat fratelui său, acesta din urmă ar putea fi nevoit să își vândă conacul Royal Lodge. Căci, având în vedere că Prinţul Andrew depinde de renta sa, este posibil ca acesta să nu-și mai poată permite întreținerea conacului de 30 de milioane de lire sterline, pe care îl împarte cu fosta sa soție, Sarah Ferguson. Dacă va fi dat afară, Prințul Andrew s-ar putea muta în casa ei din Westminster, potrivit unei surse citate de "Daily Mail".



Recente pe Ok! Magazine

Regele Charles Foto profimedia jpg
Prințesa Charlotte colaj  jpg
Prințul Charles  sursa foto   GettyImages jpg
Charles Harry și Meghan GettyImages 1129882164 jpg
Charles, William și Harry jpg
Alina Maria si Nicolae al Romaniei, nasi de botez pentru Marija a Serbiei, fiica Printul Filip si Printesa Danica   Instagram (2) jpg
Kate Middleton jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Prințul Harry și Meghan Markle  foto   Profimedia jpg
Prințesa Carina Sayn Wittgenstein Berleburg și prințul Gustaf zu Sayn Wittgenstein Berleburg, Profimedia (1) jpg
Regina Mary și Regele Frederik, plimbare prin Oslo, Profimedia (2) jpg
Thomas Kingston si Lady Gabriella Windsor, alaturi de Regele Charles la Ascot 2023   profimedia 0785167256 jpg
Regina Camilla Foto Getty Images (5) jpg
Prințul Harry și Meghan Markle, Prințul William și Kate Middleton  foto   Getty jpg
Margareta a României cu Principele Radu foto Facebook jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Prințul Harry și Meghan Markle la recepția de nuntă din 2018, Getty (4) jpg
Prințesa Charlene și Albert de Monaco Facebook jpg