Albert și Charlene de Monaco, la braț prin Florența, unde s-au întâlnit cu Andrea Bocelli

13 aprilie, 2023

Cuplul princiar a călătorit în Italia după vacanța de Paște petrecută în familie și a afișat o mină mai relaxată decât de-obicei.

Printesa Charlene si Printul Albert de Monaco in Florenta  profimedia 0768909089 jpg

După sărbătorile de Paște, agenda lui Albert și Charlene de Monaco i-a dus la Florența, unde au fost în cea mai prietenoasă și afectuoasă dispoziție în timp ce se plimbau pe străzile acestui oraș care a fost leagănul Renașterii. Prințul și soția sa au aterizat marți seară în capitala toscană, potrivit publicației „La Nazione“, pentru a participa miercuri la gala de celebrare a 160 de ani de la înființarea Consulatului Principatului de Monaco în orașul italian. Dar, înainte de a participa la aniversare, au vizitat câteva dintre principalele atracții din Florența, mergând la braț și afișând o mină mai relaxată decât de-obicei.

Prima oprire a fost la Fundația Franco Zeffirelli, unde s-au întâlnit cu cântărețul și compozitorul Andrea Bocelli și cu consulul onorific al Principatului Monaco la Florența, Alessandro Giusti. Apoi, s-au plimbat prin Piazza San Firenze și s-au întâlnit cu Marco Colasanti, designerul responsabil de divizia din Italia a Fundației Prințul Albert de Monaco.

Andrea Bocelli, intalnire la Florenta cu Printul Albert de Monaco si Printesa Charlene  profimedia 0768911614 jpg

Seara, Prințul Suveran de Monaco și soția sa au fost invitați la dineul de gală din Sala del Cinquecento din Palazzo Vecchio, organizată în parteneriat cu Fundația Andrea Bocelli, a cărei misiune este de a acorda sprijin persoanelor bolnave sau excluse din punct de vedere social prin proiecte umanitare care depășesc toate barierele. O parte din încasările serii vor merge către această organizație creată de renumitul tenor italian.

Gala a fost găzduită de actorul Renato Raimo în același palat care găzduiește Museo dei Ragazzi și birourile Primăriei, unde Albert de Monaco a primit și câteva portrete ale mamei sale, Grace Kelly. Aceste opere de artă sunt pictate de Nano Campeggi, care a pictat-o pe actrița de la Hollywood pentru afișele unora dintre cele mai populare lungmetraje ale sale. Petrecerea a continuat în Sala della Musica a Fundației Franco Zeffirelli.

Călătoria prințului și prințesei de Monaco urmează omagierii aduse regretatului Prinț Rainier al III-lea în urmă cu o săptămână, cu ocazia împlinirii a 100 de ani, eveniment care a reunit o mare parte a familiei. De asemenea, familia Grimaldi tocmai a primit în sânul său un nou membru, odată cu nașterea micuței Victoire, fiica lui Louis și Marie Ducruet și, prin urmare, prima nepoată a Prințesei Stéphanie de Monaco.

FOTO: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Charles și Camilla la deschiderea de stat a Parlamentului, 17 iulie 2024, GettyImages (1) jpg
Felipe Juan Froilán FOTO Profimedia jpg
regele charles si nepotii archie si lilibet jpg
Familia Regala din Bhutan in desertul din Mongolia  Casa Regala jpg
Meghan Markle, Regele Charles și Prințul William foto  Profimedia jpg
Pippa Middleton la Wimbledon profimedia 0889645741 jpg
Regele Charles si Regina Camilla in Guernsey  Casa Regala (1) jpg
Kate Middleton, Prințul William foto  GettyImages jpg
Sarah Ferguson, GettyImages jpg
Alina și Nicolae ai României Facebook jpg
Camilla și Charles, GettyImages (1) jpg
Leonor si Sofia mici in copilărie Instagram jpg
Regina Letizia, Regele Felipe, Infanta Sofia si Printesa Leonor la primirea echipei de fotbal a Spaniei  GettyImages 2162153799 jpg
Printesa Ghida Talal a Iordaniei si Regina Rania a Iordaniei  Instagram 3 jpg
Charlotte și Kate, Profimedia (2) jpg
Regele Charles si Regina Camilla in Jersey  GettyImages 2161540687 jpg
Regele Juan Carlos  GettyImages 174420085 jpg
Charles și Donald Trump, GettyImages jpg