Alina-Maria şi Nicolae ai României au sărbătorit-o pe Maria, strănepoata Regelui Mihai

7 noiembrie, 2022

Deja au trecut doi ani de când s-a născut strănepoata Regelui Mihai I, cea de-a doua fiică a fostului Principe Nicolae, actualul Nicolae al României.

Maria, fiica lui Nicolae al Romaniei si al sotiei Alina Maria de Roumanie  arhiva personala (3) jpg

După ce am fost martorii celei mai frumoase nunţi princiare din sânul Familiei Regale române de la Revoluţie încoace, am împărtăşit, alături de fostul Principe Nicolae şi de aleasa lui, Alina-Maria Binder, venirea pe lume a primului lor copil, care este şi strănepoata regretatului Rege Mihai I.

Pe 7 noiembrie 2022, la un an şi o lună de la căsătoria lor de la Sinaia, Alina-Maria şi Nicolae ai României anunţau că au devenit părinţi. ”Sunt foarte bucuros să vă anunț nașterea fiicei mele, Maria-Alexandra, pe 7 noiembrie 2020 la ora 20.05. Fericitul eveniment a avut loc la Spitalul Polizu din București. Soția mea, Alina-Maria și fetița noastră sunt perfect sănătoase. Trăim un moment cu totul special în familia noastră și, în emoțiile acestor clipe, mulțumim cu recunoștință pentru sprijinul și entuziasmul deosebit al românilor. Gânduri de aleasă prețuire pentru dăruirea personalului medical în aceste vremuri dificile. Așa să ne ajute Dumnezeu! Nihil Sine Deo!”, scria Nicolae, nepotul Regelui Mihai, într-un comunicat de presă.

Azi, când Maria a împlinit vârsta de 2 ani, acesta a postat câteva imagini de la petrecerea aniversară din weekend şi i-a transmis o urare publică: "La mulți ani, draga noastră Maria-Alexandra! Primii doi ani petrecuți împreună au fost minunați, abia așteptăm toate clipele speciale ce vor urma! Te iubim și îți dorim cele mai frumoase daruri: fericire, înțelepciune, oameni buni alături și credință în Dumnezeu!".

Maria, prima născută a cuplului, este însă cea de-a doua strănepoată a Regelui Mihai, prima fiind Iris Anna, de şase ani şi jumătate, fetiţa născută din relaţia pe care Nicholas Medftorth-Mills, aşa cum este trecut în acte, a avut-o cu fosta colaboratoare Nicoleta Cîrjan.

FOTO: arhiva personală, FacebookRecente pe Ok! Magazine

Prințul William și Prințesa Kate Middleton (5) jpg
Familia Regala dezbinata la 5 ani de la moartea Regelui Mihai jpg
Contesa de Wessex, Getty (1) jpg
harry si meghan
Lady Susan Hussey  profimedia 0742168522 jpg
Printesa mostenitoare Catarina Amalia a Olandei  RVD Koninklijk Huis si Regele Willem Alexander (2) jpg
harry si meghan profimedia 0742538807 jpg
Prințul Harry și Meghan Markle, Profimedia (1) jpg
harry meghan
kate si william
Meghan Markle, Prințul Harry 4 sursa  Profimedia jpg
familia regala din Monaco
Prințesa de Wales 1 foto  GettyImages jpg
kate si william
Regina Sofia vs amanta Regelui Juan Carlos, Corinna Larsen jpg
Prințesa Kate la Harvard, Getty (6) jpg
harry- meghan
Prințul Harry, Meghan Markle foto  GettyImages jpg