Apariția „regală“ a rudelor Prințesei de Wales. Ce ținute a ales familia Middleton

8 mai, 2023

Ca de fiecare dată, Pippa Middleton și părinții săi au arătat ireproșabil la încoronarea Regelui Charles al III-lea și a Camillei din weekend.

James Middleton, Pippa Middleton, Carole Middleton, Michael Middleton la Incoronare   GettyImages 1252775877 jpg

Familia Middleton demonstrează încă o dată că, fără a fi de spiță nobilă, știu pe de rost lecția protocolului și au eticheta în sânge. Mereu atenți la imaginea lor, mai ales de când Catherine Middleton a intrat în Familia Regală, atât soții Michael și Carole Middleton, cât și sora mai mică a Prințesei de Wales, Pippa Middleton, au grijă ca aparițiile lor să nu impieteze în vreun fel imaginea soției Prințului William. Cu atât mai mult acum, când este viitoarea Regină a Marii Britanii.

Cu siguranță, cei trei se sfătuiesc cu Prințesa Kate vizavi de ținutele pe care urmează să le poarte la evenimentele importante ale Casei Regale, cum probabil s-a întâmplat și acum, la evenimentul anului, încoronarea Regelui Charles al III-lea și a Camillei de pe 6 mai.

La acest eveniment unic și fastuos, Pippa Middleton, sosită la brațul fratelui său, James, a atras priviri admirative, atunci când și-a făcut apariția la Westminster Abbey într-un rochie  taior într-o caldă nuanță de galben-lămâie - o creație a designerului britanic de lux Clare Mischevani. Sora lui Kate Middleton și-a accesorizat ținuta cu pantofi din piele întoarsă nude, geantă plic în set și o pălărie statement asortată, sub care avea părul prins într-o coafură clasică.

Comentatorii regali au plasat ținuta printre cele mai bune purtate de doamnele prezente la încoronare și au remarcat că este foarte similară ținutei purtate de Prințesa de Wales la jubileul de anul trecut - o rochie de la Emilia Wickstead, de 1.495 de lire sterline, mixată cu o pereche de pantofi Gianvito Rossi din piele de căprioară, de 600 de lire sterline, și o pălărie decorată cu trandafiri.

Prințesa de Wales a purtat o ținută similară anul trecut, la Jubileul de Platină al Reginei.
Prințesa de Wales a purtat o ținută similară anul trecut, la Jubileul de Platină al Reginei.

Pentru a fi în ton cu sora sa, James Middleton a ales să poarte la acea „morning coat“ o vestă în aceeași nuanță de galben.

De cealaltă parte, soții Middleton au fost și ei în vizorul criticilor vestimentari, Carole Middleton adoptând o ținută destul de formală, cu croială modernă, în aceeași nuanță de albastru cobalt purtată de fiica sa de Paște. Rochia palton, asortată cu clutch-ul și accesoriul de păr și mixată cu pantofi escarpin de piele întoarsă nude, i-a dat un aer foarte elegant. Totodată, setul de cercei și lănțișor cu pandant, din safire și diamante, seamănă mult cu inelul de logodnă al lui Catherine, o moștenire istorică lăsată de Prințesa Diana.

FOTO: Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Prințul William în vizită la o fermă urbană, GettyImages (4) jpg
Majestatea Sa Margareta la Turnu Severin FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (1) jpeg
FotoJet Meghan și gemul jpg
Kate și Carole Middleton  jpg
FotoJet Maxima jpg
Prințesa Charlotte și Prințul Louis profimedia 0867105943 jpg
Printul Christian al Danemarcei la majorat   Casa Regala daneza (4) jpg
Charlene și Albert de Monaco împreună cu copiii în Germania, la Hamburg, Foto GettyImages (9) jpg
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
Meghan Markle Regele Charles jpg
Prințul William Foto Getty images jpg
Kate Middleton în alb, Profimedia jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Majestatea Sa Margareta și Principele Radu în vizită la comunitățile dunărene   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
Printesa Beatrice   GettyImages 1251110853 jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Samuel Chatto, nepotul Prințesei Margret, s a apucat de olărit   Instagram 7 (4) jpg