Ar muri de poftă pentru așa ceva! Cum ar arăta ultima masă a Reginei Camilla?

16 august, 2023

Deloc pretențioasă, actuala suverană a dezvăluit ce i-ar plăcea să mănânce - și să bea - la ultima ei masă, plus bucătarul care și-ar dori să-i prepare mâncarea.

Regina Camilla la Garden Museum (1) jpg

Regina Camilla a gustat probabil unele dintre cele mai bune preparate culinare din lume la cele mai fastuoase banchete regale, dineuri de stat, prânzuri oficiale și nunți regale, dar, la fel ca și alte persoane care nu s-au născut în sânul unei Familii Regale, ea și nu și-a dezvoltat gustul doar pentru preparatele fine, ci și pentru mâncărurile simple, ale omului de rând, pe care le păstrează și azi ca plăceri vinovate.

Într-o conversație cu fiul său, Tom Parker Bowles, care este critic culinar și autor de cărți de gastronomie, Regina Camilla a fost provocată de acesta să spună care ar fi cina ei ideală, ce anume îi place atât de mult să mănânce încât să servească la ultima ei masă.

În autentic spirit umoristic englezesc, marea iubire a Regelui Charles al III-lea, o femeie foarte cu picioarele pe pământ, a dezvăluit că are în minte un meniu „to die for”. Și, în ciuda așteptărilor, n-ar fi unul de restaurant cu stele Michelin - deși Camillei îi plac câteva localuri pe care le frecventează chiar împreună cu fiul său, la întâlnirile lor mamă-fiu.

„Ultima mea cină ar consta probabil în sparanghelul meu, cu mult unt", a spus ea, Regina Camilla fiind cunoscută ca adepta meselor pregătite cu legume din propria-i grădină, proaspăt recoltate și preparate pe loc.

„Și risotto-ul Angelei Hartnett. Îmi place cum gătește. Dover sole meunière, cu cartofi ratte, fasole boabe și mazăre, culese proaspăt din grădină”, a decretat Regina Camilla drept meniul ideal pentru ultima ei masă.

Există, însă, și un desert pentru care ar muri de poftă! „O înghețată de ciocolată amăruie, acoperită cu căpșuni, zmeură și multă frișcă".

Ce-i drept, de zeci de ani, Camilla și Charles sunt pasionați de grădinărit, cultivând în grădina lor varză, broccoli, morcovi, dovlecei și o mulțime de mazăre și fasole. Mai mult, Regina este deosebit de mândră de plantația de fructe de pădure, dar și de piersicile sale albe, rafinate.

FOTO: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Prințul William la meci, Profimedia jpg
king charles jpeg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Rajwa a Iordaniei Foto Profimedia jpg
Principele Nicolae jpg
Prințesa Charlotte a împlinit 9 ani foto Instagram
 Prinţesa Catharina-Amalia a Ţărilor de Jos (© RVD - Gemmy Woud-Binnendijk / Royal House of the Netherlands)
Prințesa Estelle și Prințesa Victoria a Suediei profimedia 0869167968 jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Regina Anne Marie și Regina Margrethe a II a alături de Printesa Benedikte a Danemarcei la 80 de ani   Casa Regală daneză (2) jpg
Prințesa Charlotte colaj  jpg
Ducesa Sophie de Edinburgh, Profimedia (3) jpg
Kate și Beatrice, Profimedia (2) jpg
Prințul Frederik și Prințesa Mary, Foto Profimedia jpg
Regele Charles George Charlotte Louis jpg
Kate, William și Harry, Foto Getty (6) jpg
kate william george charlotte louis jpg