Archie împlinește trei ani. Fiul Ducilor de Sussex, încă o zi de naștere departe de familia regală

6 mai, 2022

Ast─âzi, 6 mai, Archie Harrison Mountbatten-Windsor ├«mpline╚Öte trei ani. Fiul cel mare al lui Meghan Markle ╚Öi-al Prin╚Ťului Harry, al─âturi de sora lui mai mic─â, Lilibet Diana, sunt crescu╚Ťi ca cet─â╚Ťeni obi╚Önui╚Ťi ├«n loc de membri ai familiei regale, dup─â plecarea p─ârin╚Ťilor lor de la palatul britanic.

3 harry meg archie si lilibet jpg jpeg

Chiar ╚Öi-a╚Öa, de ziua de na╚Ötere a b─âie╚Ťelului lor, este de a╚Öteptat ca Meghan ╚Öi Harry s─â fac─â public─â o imagine aniversar─â cu Archie, a╚Öa cum ne-au obi╚Önuit ├«n fiecare an.

Cu siguran╚Ť─â c─â Regina Elisabeta va fi dezam─âgit─â c─â nu-l poate vedea pe str─ânepotul ei de ziua lui, a╚Öa cum se ├«nt├ómpl─â ├«nc─â din 2020, atunci c├ónd Harry ╚Öi Meghan au p─âr─âsit Anglia.

2 archie jpg jpeg

De╚Öi Meghan ╚Öi Harry s-au ├«ntors de dou─â ori ├«n Marea Britanie la ├«nceputul anului 2020 ├«nainte de a renun╚Ťa oficial la statutul de membri ai familiei regale, ducii nu ╚Öi-au adus niciodat─â fiul cu ei, ceea ce ├«nseamn─â c─â regina nu a avut ╚Öansa s─â-l vad─â pe b─âiat ├«n persoan─â de mai mult de doi ani.

2 archie a implinit un an 1 jpg jpeg

Expertul regal Richard Fitzwilliams a declarat urm─âtoarele pentru publica╚Ťia Express.co.uk: ÔÇ×A╚Öa cum este ╚Öi normal, regina este dezam─âgit─â c─â nu l-a mai v─âzut pe Archie din noiembrie 2019 ╚Öi c─â n-a v─âzut-o niciodat─â pe LiliÔÇŁ.

De╚Öi Regina Elisabeta n-a mai avut ╚Öansa s─â-l vad─â pe Archie de at├óta timp ╚Öi ├«nc─â nu s-a ├«nt├ólnit cu str─ânepoata care-i poart─â numele de alint, Lilibet, Prin╚Ťul Harry ╚Öi Meghan Markle au m─ârturisit c─â suverana ╚Ťine leg─âtura cu str─ânepotul s─âu prin video call-uri, dup─â mutarea ducilor ├«n America. 

Archie s-a născut pe 6 mai 2019, la Windsor, și este al șaptelea în linia de succesiune la tronul Marii Britanii.Recente pe Ok! Magazine

balcon jpg
FotoJetKatevsMaxima jpg
moned─â Prin╚Ťul William (10) jpg
regina20 jpg
FotoJet (23) jpg
Charlotte Casiraghi si Dimitri Rassam la Cannes (1) jpg
image
disney2 jpg
kate profimedia 0692807835 jpg
Ducesa Catherine jpg
printesa22 jpg
Regina Elisabeta, Charles și Diana jpg
letizia profimedia 0692223665 jpg
asta7 jpg
profimedia 0691364927 jpg
chelsy davy profimedia 0257963874 jpg
megi92 jpg
elisabeta profimedia 0691649232 (1) jpg