Asemănările emoţionante dintre Kate Middleton şi Prinţesa Diana

10 februarie, 2019
1 fotojet 22 jpg jpeg

În anii ’80-’90, Prinţesa de Wales era cea care atrăgea toate privirile, iar astăzi Ducesa de Cambridge şi, de fapt, soţia fiului Dianei este în centrul atenţei presei şi a publicului. Iar pe cele două membre marcante ale familiei regale britanice le leagă mai multe lucruri decât ne-am fi imaginat!

image

La prima vedere, pare că cele două nume sonore din familia regală britanică nu au multe în comun – Diana s-a născut şi a crescut aristocrată, s-a măritat de tânără şi a creat destul de multă vâlvă la Palat cu stilul ei de viaţă nonconformist, pe când Kate provine dintr-o familie din pătura medie britanică şi nu este implicată în scandaluri mediatice răsunătoare. Cu toate astea, cele două regalităţi au mai multe lucruri comune decât ne-am fi gândit!

Le-a fost dat să devină Regine  

image

Din moment ce s-au măritat amândouă cu prinţi moştenitori ai tronului britanic, atât Diana, cât şi Kate au devenit automat viitoare regine consoarte ale Marii Britanii. Totuşi, doarece soţii lor deţineau titluri diferite în momentul nunţii (adică Charles era primul în linia succesorală la tron, iar William abia al treilea), Diana a devenit Prinţesă de Wales, iar Kate este Ducesă de Cambridge.

image

Amândouă au avut job-uri obişnuite

image

Înainte de-a intra în familia regală britanică, atât Middleton, cât şi Prinţesa Inimilor au avut fiecare câte un serviciu obişnuit. Diana a lucrat ca bonă şi ca suplinitor într-o şcoală şi grădiniţă, iar Kate a colaborat cu compania vestimentară Jigsaw, în calitate de cumpărător de accesorii, dar a lucrat, de asemenea, şi în departamentul de marketing şi fotografie în firma părinţilor ei, până în 2011.

image

Au preferat o viaţă normală

image

Când Kate a ajuns la altar alături de Prinţul William, multă lume i-a reproşat acesteia faptul că nu se trăgea dintr-o familie artistocrată şi că nu deţinea niciun titlu regal sau nobil. Cu toate că părinţii ei aveau o afacere prosperă, ea a dus o viaţă obişnuită şi a urmat o şcoală normală (unde juca hockey şi avea tot felul de activităţi obişnuite). Pe de altă parte, Diana se trăgea dintr-o familie aristocrată, însă nu a devenit “Lady” decât la 14 ani, adică în momentul în care tatăl ei a moştenit titlul de conte Spencer.

image

Şi-au întâlnit prinţii în adolescenţă

image

Amândouă şi-au întâlnit viitorii soţi regali la o vârstă tânără. William şi Kate au devenit interesaţi unul de altul când ea avea 18 ani, iar el – 19 şi frecventau amândoi Universitatea St. Andrew, devenind un cuplu un an mai târziu, adică în 2003. Diana l-a întâlnit pe Charles când avea doar 16 ani, adică în 1977, când el era deja implicat într-o relaţie cu sora ei, Sarah!

image

Mame ai unor viitori regi

image

Diana n-a mai apucat să devină vreodată Regină, însă a fost mama unui viitor Rege, Prinţul William va moşteni, la un moment dat, tronul Marii Britanii, după bunica şi tatăl lui. Întocmai ca Prinţesa Inimilor, Middleton este mama unui viitor Rege, Prinţul George va accede la tron după tatăl lui, Prinţul William.

image


Recente pe Ok! Magazine

Printesa Alexia, debut la Ziua Printilor   casa regala (3) jpg
Regina Elisabeta a II a  GettyImages jpg
Kate Middleton, 19 septembrie 2023, Getty (4) jpg
Regina Letizia și Regele Felipe ai Spaniei, Profimedia (1) jpg
Prințesa Beatrice Sienna profimedia 0773565104 jpg
Meghan Markle, Prințul Harry la Invictus Games  foto   Getty jpg
Meghan Markle, Getty (8) jpg
Regina Rania la New York cu Jill Biden si Regina Mathilde   Instagram (1) jpg
Charles, William și Harry jpg
Thomas Markle, tatal lui Meghan Markle jpg
Prințesa Maria Olympia a Greciei, Profimedia jpg
Prințul William, prima zi din vizita la New York, Profimedia (2) jpg
profimedia 0806116354 jpg
Kate Middleton la baza militară aeriană regală Yeovilton, Profimedia (6) jpg
Regina Sonja, Regina Silvia, Regina Margrethe a II a a Danemarcei, Regele Harald, Printul Frederik, Printul Daniel, Printesa Victoria, Printesa Mary la Jubileul de Aur al Regelui Carl Gustaf al Suediei   Casa Regala (19) jpg
Prințul Albert, Profimedia jpg
nunta lui Michael Ducruet cu Coralie   instagram (1) jpg
Prințesa Charlene, Getty (1) jpg