Astro-regal. Ce spun zilele de na┼čtere ale lui Harry, Meghan, Kate sau William despre personalit─â┼úile lor?

5 aprilie, 2021
5 kate meghan jpg jpeg

Vrei s─â ┼čtii mai multe despre Prin┼úul Harry, Meghan Markle, Kate Middleton sau chiar despre regin─â?

Zilele de na┼čtere ale acestora ar putea oferi informa┼úii despre tr─âs─âturile cheie care definesc personalit─â┼úile lor. Astroloaga britanic─â Theresa Cheung crede c─â ziua ├«n care s-a n─âscut o persoan─â poate dezv─âlui detalii surprinz─âtoare despre cine este cu adev─ârat, iar cei de la Daily Mail au invitat-o s─â-┼či dea cu p─ârerea despre cei mai populari membri ai familiei regale britanice.

Ce spun astrele despre ei?

1 profimedia 0503662695 jpg jpeg
stanga
dreapta
1 profimedia 0503662695 jpg jpeg
2 screenshot 2020 03 27 at 09 46 47 png png
3 kate william were picture elegance arrived jpg jpeg
2 gettyimages 630506898 regina elisabeta jpg jpeg
5 kate meghan jpg jpeg

Meghan Markle: 4 august. Ziua Rebelei

Oricine s-a n─âscut ├«n aceast─â zi va dori s─â schimbe fundamental status quo-ul dintr-o anumit─â zon─â a vie┼úii sale. ├Än cazul lui Meghan, a fost, probabil, vorba despre existen┼úa ei la casa regal─â. Este ├«n natura rebel─â a lui Meghan s─â urmeze calea mai pu┼úin parcurs─â, chiar dac─â nu este nimic ├«n neregul─â cu drumul pe care ├«l aleg al┼úii. Acesta este motivul pentru care Meghan a p─âr─âsit Anglia, a provocat monarhia ┼či l-a luat ┼či pe Harry cu ea. Ca o adev─ârat─â Leoaic─â, ea se simte cel mai bine ├«n lumina reflectoarelor ┼či este binecuv├óntat─â cu carism─â.

2 screenshot 2020 03 27 at 09 46 47 png png

Prinţul Harry: 15 septembrie. Ziua Specialistului

Septembrie este o lun─â asociat─â cu carierele care necesit─â specializare ├«ntr-un domeniu atletic, creativ sau tehnic. Cei n─âscu┼úi ├«n aceast─â zi au o latur─â impresionant de pur─â, inocent─â ┼či sunt de ├«ncredere. Ambi┼úio┼či ┼či muncitori, vor s─â ofere tot ce este mai bun celorlal┼úi, dar acest lucru ├«i poate epuiza. Atrac┼úia sa fa┼ú─â de Meghan const─â ├«n nevoia sa de a se pierde ├«n cineva, dar ┼či de a se elibera de restric┼úii. ├Än acest moment, el are ├«ncredere orbe┼čte ├«n ea. Ea este totul lui.

3 kate william were picture elegance arrived jpg jpeg

Kate Middleton: 9 ianuarie. Ziua Lupt─âtorului

Ianuarie este o lun─â asociat─â aspira┼úiilor, dar mai degrab─â unele realiste dec├ót fanteziste. Oamenii n─âscu┼úi ├«n aceast─â zi sunt energici, dedica┼úi ┼či doresc s─â ajung─â ├«n v├órf, f─âc├ónd adesea tot ce este nevoie pentru a r─âm├óne acolo. Ei pot p─ârea fragili, dar au de fapt o rezisten┼ú─â extraordinar─â ┼či capacitatea de a-┼či reveni imediat. Kate este mai matur─â dec├ót Will, Harry ┼či Meghan ┼či deosebit de ra┼úional─â. Este capabil─â de sacrificii enorme pentru cei pe care ├«i iube┼čte, dar ┼čtie ┼či s─â-┼či gestioneze emo┼úiile, mai ales ├«n public.

Prinţul William: 21 iunie. Ziua Empaticului

Oamenii n─âscu┼úi pe 21 tind s─â tr─âiasc─â fiecare zi cu un mare interes. N─âscu┼úi ├«n cea mai lung─â ┼či mai magic─â zi a anului, sunt atra┼či de art─â, muzic─â, divertisment, c─âl─âtorii, educa┼úie ┼či caritate. Av├ónd ├«n vedere personalitatea sa empatic─â, William se va sim┼úi responsabil pentru comportamentul lui Harry, deoarece cei doi fra┼úi erau apropia┼úi. De asemenea, Will este plin de compasiune ┼či ├«i va contacta pe Harry ┼či Meghan atunci c├ónd se va sim┼úi preg─âtit.

2 gettyimages 630506898 regina elisabeta jpg jpeg

Regina Elisabeta: 21 aprilie. Ziua Graţioasei

Oamenii n─âscu┼úi ├«n aceast─â zi ├«i impresioneaz─â pe ceilal┼úi cu figura lor maiestuoas─â. Au o autodisciplin─â acerb─â ┼či un puternic sim┼ú al datoriei. Lec┼úia lor de via┼ú─â este s─â ├«nve┼úe cum s─â accepte ajutorul ┼či sprijinul celorlal┼úi pentru a atinge perfec┼úionismul. Regina a ├«nv─â┼úat s─â-┼či gestioneze emo┼úiile ┼či s─â prezinte o atitudine neutr─â, dar situa┼úia cu Harry ┼či Meghan o deranjeaz─â cu siguran┼ú─â.Recente pe Ok! Magazine

Leti (7) jpg
Prin┼úesa mo┼čtenitoare Victoria a Suediei Lisbon (3) jpg
printul charles jpg
andrew4 jpg
Principele Nicolae și Alina 23 jpg
regina profimedia 0703482714 jpg
Regina Elisabeta jubileu jpg
beatrice profimedia 0700806593 jpg
Prin┼úul mo┼čtenitor Frederik al Danemarcei ┼či prin┼úesa Mary OK Mag jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag jpg
Printul Paul nu a fost recunoscut niciodata de Regele Mihai jpg
Prin╚Ťesa Beatrice de York ╚Öi so╚Ťul Edoardo Mapelli Mozzi jpg
Kate Ziua Armatei (2) jpg
FotoJet (28) jpg
Prin╚Ťesa Diana cu Harry ╚Öi Will (4) jpg
letizia leonor profimedia 0702872001 jpg
Alina Maria si Nicolae al Romaniei in costum popular romanesc de Sanziene (5) jpg
Prin╚Ťul William ╚Öi Prin╚Ťul George jpg