Au ├«ngropat securea r─âzboiului? Meghan Markle ┼či Kate Middleton ar colabora la un proiect Netflix

15 august, 2021
1 1 kate middleton meghan markle profimedia 0459069346 jpg jpeg

În ciuda neînţelegerilor trecute, despre care întreaga presă internaţională a scris, e posibil ca cele două cumnate regale să colaboreze împreună la un documentar pentru Netflix. Cel puţin asta spune o sursă din apropierea lor...

ÔÇ×Meghan ┼či Kate se ├«n┼úeleg, de fapt, foarte bine ┼či au men┼úinut leg─âtura mai mult ├«n ultima vremeÔÇŁ, a dezv─âluit o surs─â ├«n Us Weekly, ├«n cursul zilei de vineri. ÔÇ×Meghan a discutat cu cumnata ei despre colaborarea la un proiect de pe Netflix, un documentar care ar scoate ├«n eviden┼ú─â efortul depus de ea ├«n proiectele caritabile ┼či amprenta pe care ┼či-a l─âsat-o ├«n filantropieÔÇŁ, a continuat acesta.

ÔÇťKate e m─âgulit─â de asemena propunere ┼či totul are o tent─â pozitiv─â pentru ele dou─âÔÇŁ, a dezv─âluit apropiatul din anturajul lor. Ducesa de Sussex ┼či so┼úul ei, Prin┼úul Harry, au semnat un contract de mai multe milioane de dolari cu Netflix toamna trecut─â, cu inten┼úia de a realiza ni┼čte ÔÇ×documentare, docu-seriale, filme de lung metraj, show-uri cu scenariu preg─âtit ┼či programe de copiiÔÇŁ.

stanga
dreapta
2 kate middleton meghan markle profimedia 0459070498 jpg jpeg
3 meghan markle kate middleton profimedia 0459068967 jpg jpeg
4 meghan markle kate middleton profimedia 0559788505 jpg jpeg
5 profimedia 0459070232 jpg jpeg
1 1 kate middleton meghan markle profimedia 0459069346 jpg jpeg

Primul lor proiect comun ar avea ├«n prim plan Jocurile Invictus, care ofer─â personalului militar r─ânit ┼či veteranilor oportunitatea de-a concura ├«n competi┼úiile sportive. Ducii de Sussex au, de asemenea, ├«n plan s─â produc─â o serie animat─â, cu accent pe familie, despre aventurile unei fete de 12 ani, intitulat─â Pearl.

S-au împăcat ducesele?

Meghan (40) a spus, ├«n timpul interviului ei cu Oprah Winfrey, din martie, c─â presa e de vin─â c─â inventeaz─â ┼čtiri despre o disput─â ├«ntre ea ┼či Middleton (39). Kate este, de asemenea, esen┼úial─â ├«n rela┼úia dintre fra┼úii William ┼či Harry, dup─â cum a declarat ┼či unchiul ei, Gary Goldsmith.

Reprezenta┼úii lui Meghan Markle nu au comentat despre posibila colaborare dintre cele dou─â ducese, atunci c├ónd au fost contacta┼úi de PageSix. A┼čtept─âm s─â vedem dac─â sau confirm─â sau nu zvonurile.

Foto - ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Letizia Teatro Real jpg
diana profimedia 0646169092 jpg
Meghan Markle la Invictus (3) jpg
Mircea Grigore Carol Lambrino fiul lui Carol al II lea si al Ioanei Zizi Lambrino (3) jpg
charles21 jpg
Leti (7) jpg
Prin┼úesa mo┼čtenitoare Victoria a Suediei Lisbon (3) jpg
printul charles jpg
andrew4 jpg
Principele Nicolae și Alina 23 jpg
regina profimedia 0703482714 jpg
Regina Elisabeta jubileu jpg
beatrice profimedia 0700806593 jpg
Prin┼úul mo┼čtenitor Frederik al Danemarcei ┼či prin┼úesa Mary OK Mag jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag jpg
Printul Paul nu a fost recunoscut niciodata de Regele Mihai jpg
Prin╚Ťesa Beatrice de York ╚Öi so╚Ťul Edoardo Mapelli Mozzi jpg
Kate Ziua Armatei (2) jpg