Bat clopote de nuntă pentru nașul Prințului George, cel mai bogat tânăr din Anglia!

25 aprilie, 2023

Hugh Grosvenor, Duce de Westminster și finul Regelui Charles, tocmai și-a anunțat logodna cu Olivia Henson.

Miliardarul Hugh Grosvenor, Ducele de Westminster, e nasul Printului George jpg

Având în vedere averea acestui tânăr și legăturile strânse avute cu Familia Regală, nunta sa ar putea fi una memorabilă. Hugh Grosvenor, al șaptelea Duce de Westminster și nașul Prințului George, nu va mai fi în curând etichetat drept "burlacul de aur" al aristocrației britanice. Nu pentru că averea lui s-ar fi diminuat - e cel mai bogat tânăr din Marea Britanie! -, ci pentru că tocmai și-a anunțat logodna.

Miliardarul în vârstă de 32 de ani, pe care cercul său de apropiați îl numește 'Hughie', se va căsători cu iubita sa din 2021, Olivia Henson. Potrivit presei locale, cererea în căsătorie a avut loc în luxoasa sa vilă rurală Eaton Hall din Cheshire. La nunta lor, pentru care nu a fost stabilită încă o dată, vor fi cu siguranță invitați speciali, cum ar fi bunii lor prieteni, Prințul și Prințesa de Wales.

miliardarul Hugh Grosvenor, Ducele de Westminster, si logodnica Olivia Henson   pagina oficiala jpg

Se speculează chiar și că Regele Charles și Regina Camilla vor fi prezenți la celebrarea nunții, întrucât mirele este și finul actualului monarh. Vestea fericită a fost anunțată sub forma unei fotografii frumos realizate și a unei declarații emise de un purtător de cuvânt al familiei, în care se spune că atât cei doi logodnici, cât și cei dragi lor sunt "absolut încântați" de ceea ce va fi o ocazie plină de evenimente pentru ei.

Hugh Grosvenor are aproximativ 11 miliarde de euro

În ceea ce privește averea netă a Ducelui, aceasta este estimată la aproximativ 9,7 miliarde de lire sterline (aproape 11 miliarde de euro), ceea ce îl plasează pe locul al treisprezecelea în clasamentul celor mai bogați oameni din țara sa, potrivit listei întocmite de „Sunday Times" în 2022.

Născut în ianuarie 1991 la Londra, Hugh Grosvenor are acces la rangul de Au pair în urma decesului tatălui său - membru al Camerei Lorzilor - în urma unui atac de cord în 2016. Originile acestui imperiu economic, gestionat prin intermediul Grosvenor Group, datează din secolul al XVIII-lea, când unul dintre strămoșii săi a primit ca parte a zestrei ceea ce astăzi sunt cartierele centrale Mayfair și Belgravia din capitală.

Mai mult de trei secole mai târziu, aceștia dețin în continuare proprietăți imobiliare și investiții de primă mână în peste 60 de orașe din întreaga lume, inclusiv una în Silicon Valley (California, SUA). Din partea mamei sale, Hugh este, de asemenea, descendent al Împăratului Nicolae I al Rusiei și al Casei Romanov. El are trei surori, dintre care una este Lady Tamara, la a cărei nuntă, în 2004, au participat însăși Regina Elisabeta a II-a și soțul ei, Ducele de Edinburgh, precum și Prinții Harry și William.



Recente pe Ok! Magazine

Regele Frederik și Regina Mary ai Danemarcei Foto Profimedia (9) jpg
Kate Middleton și sora ei, Pippa Middleton  foto   Profimedia jpg
Majestatea Sa Margareta de Florii 2024   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale jpeg
Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Prințul William la meci, Profimedia jpg
king charles jpeg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Rajwa a Iordaniei Foto Profimedia jpg
Principele Nicolae jpg
Prințesa Charlotte a împlinit 9 ani foto Instagram
 Prinţesa Catharina-Amalia a Ţărilor de Jos (© RVD - Gemmy Woud-Binnendijk / Royal House of the Netherlands)
Prințesa Estelle și Prințesa Victoria a Suediei profimedia 0869167968 jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Regina Anne Marie și Regina Margrethe a II a alături de Printesa Benedikte a Danemarcei la 80 de ani   Casa Regală daneză (2) jpg
Prințesa Charlotte colaj  jpg
Ducesa Sophie de Edinburgh, Profimedia (3) jpg
Kate și Beatrice, Profimedia (2) jpg
Prințul Frederik și Prințesa Mary, Foto Profimedia jpg