FOTO Beatrice Borromeo Casiraghi, o prezenţă şic la prezentarea de modă a Casei Dior

25 ianuarie, 2023
Beatrice Borromeo in Dior Christian Dior outfit 2 jpg

În plină desfăşurare a Săptămânii Modei de la Paris, soția lui Pierre Casiraghi s-a aflat în primul rând la prezentarea colecţiei de haute couture a casei pariziene, al cărei ambasador fahion este.

Beatrice Borromeo Casiraghi a arătat très chic luni, la Paris. Nora Prințesei Caroline (care şi-a serbat ieri ziua) și-a făcut apariția la show-ul Dior Couture, care a prezentat colecţia de  primăvară-vară 2023 în frumosul decor de la Muzeul Rodin.

Întotdeauna atentă la alegerile sale vestimentare şi nelipsită de la prezentările de modă Haute Couture de la Paris, soția lui Pierre Casiraghi, de origine nobilă italiană, a ales şi de data aceasta o ţinută rafinată cu aer vintage, tot de la Dior (cum altfel?!), din colecția de toamnă-iarnă 2021-2022: o pelerină din tweed, purtată peste o cămaşă din voal de mătase şi o rochie fără mâneci (un stil parizian de bon ton), accesorizate cu cizme înalte din piele și material textil, beretă neagră, ochelari de soare și o geantă neagră tot de la Dior, cu model clasic.

Beatrice Borromeo Casiraghi, care este ambasador al celebrului brand de modă parizian, a stat în primul rând la prezentare, între actriţa Rachel Zegler și fosta Primă Doamnă a Franţei, Carla Bruni. La show au mai participat şi actriţele Catherine Deneuve, Isabelle Adjani, Elizabeth Debicki, Rosamund Pike, Anya Taylor Joy şi Kirsten Dunst, modelul Karlie Kloss și influenceriţa Chiara Ferragni.

Anul trecut, publicația "Tatler" a numit-o pe Beatrice Borromeo Casiraghi, acum în vârstă de 37 de ani, drept cea mai stilată femeie de la o curte regală. Fost model, ea este fiica lui Don Carlo Ferdinando, din Casa Aristocrată Borromeo. A lucrat ca jurnalist politic și era deja o celebritate în țara ei natală, îninte de a se căsători în anul 2015 cu Pierre Casiraghi, fiul lui Caroline, Prințesă de Hanovra, și nepotul lui Grace Kelly.  La nunta ei, a schimbat nu mai puţin de 4 ţinute!

FOTO: Instagram/pagina oficială a casei DiorRecente pe Ok! Magazine

Letizia Marie Chantal profimedia 0749881429 jpg
Prințesa Eugenie, Getty (1) jpg
kate middleton profimedia 0735119691 jpg
Corgi (2) jpg
Kate Middleton sport  sursa   profimedia jpg
Isabella a Danemarcei profimedia 0707880220 (2) jpg
Prințesa Charlene de Monaco și copiii în Ajunul Zilei Sfintei Devota, Getty (5) jpg
Printul Andrew, fratele lui Charles, acuzat de pedofilie   Profimedia (1) jpg
Coroana Regina mama Elisabeta profimedia 0209911427 jpg
Harry și Meghan GettyImages 994638046 jpg
Kate Middleton profimedia 0751706506 jpg
Kate Middleton, întrunire cu jucătorii de rugby, Profimedia (4) jpg
Letizia profimedia 0751670928 jpg
Regele Carl Gustaf al Suediei si a anuntat Jubileul de Aur, Printesa Victoria, regina Silvia   profimedia 0750819938 jpg
Athena contesa de Monpezat, nepoata Reginei Margrethe a II a a Danemarcei   pagina oficiala (6) jpg
fiul Reginei Rania, Printul mostenitor Hussein si Rajwa (3) jpg
Charlene si Albert profimedia 0018360567 jpg
Printesa Ingrid Alexandra a Norvegiei   Instagram (2) jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}