Camilla va fi regină, așa cum a visat, dar nu și populară. Cât de mult o detestă englezii?

4 mai, 2023

În preajma celui mai grandios moment trăit vreodată de Charles, consoarta lui vede cum coroanele lor se clatină deja în fața mulțimii care îi contestă ca suverani.

2 charles si camilla la premiera londoneza a filmului 1917 2 jpg jpeg

Nici în scenariile ei cele mai îndrăznețe, fosta amantă regală, Camilla Parker Bowles, nu credea că va ajunge să trăiască acest moment de fast absolut al Încoronării, la brațul bărbatului care i-a fost atât de mult timp „interzis“. Numai că fix acest eveniment care va marca oficial urcarea pe tron a lui Charles este primit cu reticență de mulți britanici, care fie îl contestă pe el ca viitor conducător al țării, fie sistemul „noii monarhii“ pe care vrea s-o instaureze, fie faptul că o fostă amantă regală va fi numită Regina Angliei și toată lumea va fi nevoită să-i facă reverențe.

Ei bine, se pare că nici atunci când au decis să-și asume public infama relație, care a dus la destrămarea mariajului lui Charles cu Prințesa Diana (de parcă ar fi avut vreodată vreo șansă să le reușească!?!), cei doi monarhi nu au fost mai contestați și ridiculizați.

Potrivit unui nou sondaj realizat de Lordul Ashcroft în rândul a peste 11.000 de persoane din Marea Britanie, din mai multe grupe de vârstă, popularitatea Camillei s-a prăbușit până aproape de ultimul loc în clasament. Cumva, acum Regina Camilla este unul dintre cei mai puțin populari membri ai Familiei Regale, devansându-i doar cu câteva procente pe Prințul Andrew și pe Ducii de Sussex. Ea este plăcută sau măcar tolerată de un procent de 39% dintre englezii chestionați (61% dintre ei poziționându-se împotriva sa), față de 22% câți s-au exprimat în favoarea Prințului Harry și de doar 16% care au cuvinte de înțelegere pentru Meghan Markle.

Regele Charles și Regina Camilla (6) jpg

Cei mai populari sunt Prinții de Wales, cu 62% procente în favoarea Prințesei Catherine și 63% în favoarea Prințului William - ceea ce le dă apă la moară celor care spun că Charles ar fi trebuit să-i cedeze tronul direct primului său născut.

În tot cazul, în fața a ceea ce ar fi trebuit să fie un val de susținere, nicidecum de blam, Charles al III-lea este încrezător că fastul evenimentului va eclipsa curentul contestatar și va restabili ordinea odată ce vor purta titulatura de regi cu toată legitimitatea oferită de tradiționalul ritual religios. Și, oricum, potrivit unor surse de la Palat, fiul cel mare al Elisabetei a II-a n-ar fi putut face acest uriaș pas, dacă n-ar fi avut susținerea permanentă a Camillei, unica lui iubire și marea lui constantă în viață.

FOTO: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Kate Middelton William și Michael Middleton la nuntă GettyImages 113265077 jpg
Isla Savannah Phillips nuntă Meghan Harry 2018 GettyImages 1051955606 jpg
Regina Mary a Danemarcei  cu soțul ei GettyImages jpg
Principele Nicolae al Romaniei repatriat   Casa Majestatii Sale jpg
Prințul Harry  foto   Gettyimages jpg
Letizia, Felipe, Leonor și Sofia foto profimedia 0815164168 jpg
Regina Camilla foto GettyImages jpg
Regina Camilla, Joia Mare, Profimedia (2) jpg
Regele Charles, mesaj de Paște, Profimedia jpg
Charles și William, Getty (2) jpg
Meghan Markle și Prințul Harry 1 jpg
Hugh Grosvenor si Printul William   Getty Images jpg
Meghan Markle  foto   GettyImages, Instagram jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Kate Middleton vaccin colaj jpg
Regele Felipe, Regina Letizia și Leonor, de Ziua Spaniei foto GettyImages 1731552999 jpg
Regina Camilla foto Getty Images (2) jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg