Când va purta mica Prințesă Charlotte prima ei tiara?

7 martie, 2023

Prinții de Wales sunt hotărâți ca cei doi copii mai mici ai lor să aibă cariere profesionale, dar oare vor menține anumite tradiții ale Casei Regale?

Prințesa Charlotte (2) jpg

De la apariția volumului de memorii exploziv al Prințului Harry se vorbește tot mai des despre preocuparea lui Kate și William de a-și trata cu afecțiune copiii, astfel încât frații mai mici ai viitorului moștenitor al tronului britanic să nu se simtă „rezerve“ - așa cum s-a simțit până acum Harry față de fratele său, Prințul William. Ba chiar iau în calcul ca Prințesa Charlotte și Prințul Louis să aibă vieți „civile“. Totuși, Prinții de Wales vor să păstreze anumite tradiții ale Casei Regale, printre care și oferirea unei tiare micii lor prințese.

De altfel, momentul în care Prințesa Charlotte va purta în public prima ei tiara va fi unul memorabil. Dar când se va întâmpla asta? Fanii Familiei Regale vor trebui să aștepte să vadă dacă fetița de șapte ani - al doilea copil al Prințului William și al Prințesei Kate - va călca pe urmele mamei sale sau poate ale mătușii sale, Prințesa Anne.

Există șansa ca prima dată când o vom vedea pe Prințesa Charlotte purtând o tiară să fie în ziua nunții sale. Deși nu există reguli stricte și rapide, majoritatea femeilor regale nu poartă o coafură elaborată până la ceremonia de căsătorie - așa cum s-a întâmplat și în cazul lui Kate și al lui Meghan Markle. Desigur, ambele ducese și-au moștenit titlurile, nu s-au născut în familia regală. Însă, Prințesa Eugenie, care s-a născut în rândul Familiei regale,nu a fost văzută purtând o tiară până la nunta ei cu Jack Brooksbank, în octombrie 2018, iar sora ei mai mare, Prințesa Beatrice, i-a urmat exemplul atunci când s-a căsătorit în iulie 2020. Cu toate acestea, există o diferență majoră între Charlotte și surorile - soții York nu sunt membri activi ai Familiei Regale.

kate middleton charlotte jpeg

Rămâne, atunci, varianta în care Charlotte va urma calea trasată de Prințesa Anne și Prințesa Margaret, sora regretatei regine, care au purtat amândouă diademe înainte de nunțile lor.

Anne, singura fiică a fostei suverane Elisabeta a II-a, a purtat pentru prima dată o tiară la vârsta de 17 ani și din nou pentru fotografia de la cea de-a 21-a aniversare. Și Charlotte ar putea să debuteze cu prima ei tiară într-un portret care să comemoreze un moment important, cum ar fi împlinirea vârstei de 18 sau 21 de ani.

De asemenea, merită să luăm în considerare faptul că Anne și Margaret au purtat diademe în calitate oficială, în calitate de membri ai Familiei Regale active. Având în vedere că monarhia devine din ce în ce mai raționalizată, este posibil ca Charlotte să înceapă să îi reprezinte pe bunicul ei, Regele Charles al III-lea, și pe tatăl ei, Prințul William, ca tânără, la evenimente regale, cum ar fi banchetele de stat.

Una dintre cele mai mari întrebări cu privire la viitoarea tiară de debut a lui Charlotte este ce model va alege. Principala concurentă este cu siguranță tiara Cartier Halo. Aceasta a fost purtată atât de Prințesa Margaret, cât și de Prințesa Anne în tinerețe, dar - cel mai semnificativ - a fost purtată de însăși mama sa la nunta ei cu Prințul William în 2011.

FOTO: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

FotoJet Harry și dublura de la Met Gala jpg
Prințul Albert și Prințesa Caroline foto Facebook jpg
Marele Duce Henri, Marea Ducesa Maria Teresa, Marele Duce Guillaume, Marea Ducesa Stephanie, Printul Charles si Printul Francois   FOTO Kary Barthelmey, Maison du Grand Duc (1) jpg
Kate Middleton și Prințul William la Ziua Commonwealth (2) jpg
Regele Charles si Zara Tindall la Royal Windsor Horse Show   profimedia 0870758489 jpg
Regina Mary Regele Frederik și Regii Suediei profimedia 0870697321 jpg
Prințul Harry cu Regele Charles și Prințul Archie  foto   GettyImages jpg
Regina Letizia a Spaniei Foto Prodimedia (1) jpg
Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg
Regele Frederik si Regina Mary ai Danemarcei Foto Profimedia (2) jpg
Nicolae si Alina ai Romaniei de Paște2 jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Kate Middleton Prințul William Foto Profimedia jpg
Sir Christopher Ghika si regina Elisabeta a II a   GettyImages 1324680595 jpg
Regele Frederik și Regina Mary ai Danemarcei Foto Profimedia (9) jpg
Kate Middleton și sora ei, Pippa Middleton  foto   Profimedia jpg
Majestatea Sa Margareta de Florii 2024   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale jpeg
Kate Middleton  foto   GettyImages jpg