Caroline de Monaco și fiicele sale, Charlotte și Alexandra, un trio șic în Chanel

6 aprilie, 2023

Prințesa de Hanovra și cele două fete ale sale au făcut impresie la un eveniment monden din Principat.

Printesa Caroline de Monaco, Charlotte Casiraghi si Printesa Alexandra de Hanovra   profimedia 0766188192 jpg

După apariția la Balul Rozelor, mult așteptatul eveniment anual de la Palatul Princiar din Monaco, Prințesa Caroline de Monaco și fiicele sale, Prințesa Charlotte și Prințesa Alexandra, au bifat încă o ieșire notabilă, având amprenta eleganței lor deja proverbiale.

Cele trei prințese din familia Grimaldi s-au reunit pe 30 martie pentru un vernisaj important la Monaco. Și, deși Prințul Albert de Monaco, în vârstă de 65 de ani, a fost și el prezent la Noul Muzeu Național din Monaco pentru expoziția "Humanoizi" a pictorului american George Condo, un apropiat al familiei princiare, obiectivele aparatelor de fotografiat au fost îndreptate doar către Caroline de Monaco și cele două fete ale sale, care au format un trio foarte elegant.

Într-adevăr, atât sora lui Albert de Monaco, cât și Prințesa Charlotte Casiraghi, în vârstă de 36 de ani, și Prințesa Alexandra de Hanovra, în vârstă de 23 de ani, au oferit o nouă lecție de stil, apărând toate trei în ținute prêt-à-porter ale casei Chanel.

Dacă senioara Caroline a purtat o pereche de pantaloni ecru cu croială palazzo la un sacou din bouclé în nuanțe pastelate, regăsite și în cerceii cu clips, Prințesa Charlotte a preferat un deux-pièces clasic în carouri, alb cu negru, iar sora ei mai mică, Prințesa Alexandra, a optat pentru un look mai tineresc, cu geacă de piele.

De reținut și că Prințesa Caroline de Monaco este președinta consiliului de administrație și a comitetului de achiziții al Noului Muzeu Național din Monaco, așa că prezența ei a fost justificată pe deplin. Charlotte este însărcinată a treia oară, dar burtica ei este încă insesizabilă. Cât despre mezina Prințesa Alexandra de Hanovra, aceasta a fost însoțită la vernisaj și de partenerul ei, Ben-Sylvester Strautmann, cu care are o relație de lungă durată.

FOTO: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Printesa Kate la Wimbledon   profimedia 0889805058 jpg
Charles și Camilla, turneu regal în Australia în 2018, GettyImages (1) jpg
Printesa Victoria a Suediei a împlinit 47 de ani, aici cu Printul Daniel, Printesa Estelle si Printul Oscar   Casa Regala suedeza (1) jpg
Margareta și Maria, fiicele Regelui Mihai (1) jpg
Eugenie cu fiul PNG
King Charles III FOTO FB King Charles III jpg
Kate, Charlotte, Pippa, GettyImages jpg
FotoJet Will și George jpg
Regele Felipe cu Infanta Sofia si Printul William cu Printul George au urmarit finala UEFA   Casa Regala spaniola (2) jpg
Ket Middleton la Wimbledon GettyImages 2161386249 jpg
Kate și William, Wales, Getty (5) jpg
Kate Middleton  sursa foto   GettyImages jpg
Masako și Naruhito ai Japoniei la nunta lor GettyImages 50938391 jpg
Kate Middleton cu familia  foto   Profimedia jpg
Printul Jean Christophe Napoleon   Familia Bonaparte, Facebook jpg
William și Kate, Wales, Profimedia jpg
Regele Frederik si Regina Mary ai Danemarcei Foto Profimedia (2) jpg
Regele Jigme Khesar Namgyel Wangchuck si Regina Jetsun Pema ai Bhutanului in Mongolia la manastirea Gandantegchilen cu Jigme Namgyel   Casa Regala bhutaneza 15 jpg