Casa Regală britanică nu avea bani suficienți s-o întrețină și pe Meghan Markle?

20 februarie, 2023

O nouă acuzație formulată de Prințul Harry la adresa tatălui său vizează partea financiară, dar el crede că, de fapt, la mijloc era o gelozie ascunsă.

meghan si harry

Prințul Harry susține în noua sa carte de memorii, "Spare", că tatăl său, Regele Charles al III-lea, i-a spus că Familia Regală nu are "suficienți bani" pentru a o susține financiar pe soția sa, Meghan Markle.

Potrivit Ducelui de Sussex, Charles i-ar fi spus că "deja trebuie să plătească" foarte mult pentru a-și întreține fiul cel mic, alături de Prințul William și de soția acestuia, Kate Middleton.

"Tata nu ne-a sprijinit financiar pe Willy și pe mine, și pe familiile noastre, din orice gen de generozitate", susține Prințul Harry în cartea de memorii. "Asta era treaba lui. Asta era toată treaba". 

Prințul Harry mai scrie că el și fratele său mai mare, William, "au fost de acord să îl servească pe monarh" și să își țină mâinile și picioarele "tot timpul în cușca aurită", în schimbul faptului că vor avea un trai asigurat.

Cu toate acestea, fondatorul Jocurilor Invictus susține că și-a dat seama curând că tatăl său nu era cu adevărat preocupat de bani - ci mai degrabă nutrea o gelozie ascunsă, fiind invidios pe popularitatea în creștere a lui Meghan Markle.

"Poate că tata s-ar fi temut de costurile tot mai mari pentru a ne întreține, dar ceea ce nu putea suporta, cu adevărat, era ca cineva nou să domine monarhia, să acapareze lumina reflectoarelor, cineva strălucitor și nou să vină și să îl eclipseze", scrie el.

Harry a precizat că Charles "a mai trăit asta înainte", când s-a căsătorit cu prima sa soție - regretata prințesă Diana.

Se susțin singuri financiar 

După ce Prințul Harry și Meghan Markle s-au lepădat de îndatoririle regale în 2020, le-a fost tăiată și susținerea financiară, astfel încât au fost nevoiți să acopere cheltuielile pentru propria lor securitate. În anul următor, Harry a dezvăluit că a reușit să își mențină stilul de viață folosind moștenirea estimată la 13 milioane de dolari din averea lasată moștenire de mama sa, Prințesa Diana.

Acum, necazurile financiare Ducilor de Sussex au rămas în urmă, după ce au încheiat bănosul contract de 100 de milioane de dolari cu Netflix pentru documentarul lor bombă, "Harry și Meghan". În plus, cuplul a încheiat și un contract de 25 de milioane de dolari cu Spotify pentru ca Markle să producă podcastul "Archetypes".

FOTO: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Regele Charles Foto profimedia jpg
Prințesa Charlotte colaj  jpg
Prințul Charles  sursa foto   GettyImages jpg
Charles Harry și Meghan GettyImages 1129882164 jpg
Charles, William și Harry jpg
Alina Maria si Nicolae al Romaniei, nasi de botez pentru Marija a Serbiei, fiica Printul Filip si Printesa Danica   Instagram (2) jpg
Kate Middleton jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Prințul Harry și Meghan Markle  foto   Profimedia jpg
Prințesa Carina Sayn Wittgenstein Berleburg și prințul Gustaf zu Sayn Wittgenstein Berleburg, Profimedia (1) jpg
Regina Mary și Regele Frederik, plimbare prin Oslo, Profimedia (2) jpg
Thomas Kingston si Lady Gabriella Windsor, alaturi de Regele Charles la Ascot 2023   profimedia 0785167256 jpg
Regina Camilla Foto Getty Images (5) jpg
Prințul Harry și Meghan Markle, Prințul William și Kate Middleton  foto   Getty jpg
Margareta a României cu Principele Radu foto Facebook jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Prințul Harry și Meghan Markle la recepția de nuntă din 2018, Getty (4) jpg
Prințesa Charlene și Albert de Monaco Facebook jpg