C├ót de schimbat─â este Prin╚Ťesa Stephanie de Monaco, sora rebel─â a lui Albert, la 57 de ani!

13 mai, 2022

├Än tinere╚Ťe, Prin╚Ťesa Stephanie de Monaco, cel mai mic copil al fostului Prin╚Ť Rainier de Monaco ╚Öi al legendarei Grace Kelly, f─âcea valuri cu via╚Ťa ei amoroas─â.

Stephanie de Monaco in tinerete (22) jpeg

Ast─âzi, de╚Öi este membru activ al Principatului de Monaco, prin╚Ťesa nu mai este at├ót de prezent─â ├«n paginile publica╚Ťiilor media, cu at├ót mai mult cu c├ót, acum, via╚Ťa ei este mult mai a╚Öezat─â ╚Öi nepiperat─â ca ├«nainte.

stephanie2 jpg

La cei 57 de ani ├«mplini╚Ťi pe 1 februarie, fosta rebel─â de la Monaco are la activ dou─â divor╚Ťuri ╚Öi este implicat─â ├«n via╚Ťa celor trei copii ai ei, Camille, Pauline ╚Öi Louis. Iar asta pare c─â-i ocup─â tot timpul.

Dac─â ├«n anii 90 Stephanie obi╚Önuia s─â fie un icon fashion prin apari╚Ťiile ei publice deosebit de stilate, nu acela╚Öi lucru se poate spune acum, c├ónd sora Prin╚Ťului Albert duce o via╚Ť─â solitar─â ╚Öi discret─â.

stephanie profimedia 0671825891 jpg

├Än plus, Stephanie este singura membr─â a familiei Grimaldi care nu mai particip─â la tradi╚Ťionalul Bal al Trandafirului, acolo unde to╚Ťi invita╚Ťii str─âlucesc prin ╚Ťinutele elegante.

stephanie profimedia 0683707390 jpg

Poze recente cu prin╚Ťesa ne arat─â c─â aceasta a p─âr─âsit de mult lumea haute couture ╚Öi a adoptat un stil mult mai confortabil, deloc feminin.

Tuns─â scurt ╚Öi nearanjat─â, f─âr─â nicio urm─â de machiaj, Prin╚Ťesa Stephanie este departe de imaginea glam de alt─âdat─â.

Foto: Profimedia