Ce a împiedicat-o pe Meghan să meargă la căpătâiul Reginei aflate pe moarte

10 septembrie, 2022

Membrii marcanți ai familiei regale britanice s-au grăbit să ajungă la căpătâiul Reginei Elisabeta a II-a, care nu mai avea decât câteva ore de trăit. Însă Meghan s-a răzgândit și n-a mai ajuns să-și ia „Adio!” de la Regină…

image

Printre cei care s-au grăbit să ajungă lângă Regină s-a numărat și Prințul William, noul moștenitor la tronul britanic. Dar mulți dintre ei n-au reușit să o mai prindă pe regretata regină în viață și să-și ia „Adio!” de la ea. Elisabeta a II-a a murit la 96 de ani, pe 8 septembrie, doar cu Charles și Anne lângă ea.

După cum publicase și Page Six, Meghan trebuia să-și însoțească soțul la castelul scoțian, însă planurile s-au schimbat și Ducesa de Sussex n-a mai mers în Scoția. Se pare că tensiunea era prea mare pentru ca Meghan Markle să însoțească familia regală la Balmoral după moartea Reginei Elisabeta a II-a.

Decesul reginei a avut loc la numai câteva zile după ce Markle a oferit un interviu exploziv celor de la The Cut, în care a susținut că Harry și-a pierdut tatăl, pe actualul rege al Marii Britanii, din cauza Megxit.

„Tensiunea era prea mare pentru ca Meghan să fi putut merge la Balmoral”, o sursă regală a dezvăluit în The Post vineri. „Faptul că reprezentanții lui Harry și ai lui Meghan au spus că amândoi urmau să meargă la Balmoral, după care au retras declarația făcută, este dovada faptului că există mult dramatism în toată această situație”, a continuat sursa să explice.

În timpul interviului din The Cut, Meghan a declarat: „Numai pentru că existam deranjam dinamica ierarhiei. Așa că ne-am spus că trebuie să plecăm de-acolo. Ne bucuram să facem asta!”.

„E posibil să nu fie bine primită, ca să vă spun adevărul…”, a declarat corespondentul regal de la BBC, Nicholas Witchell, despre Meghan Markle.

Unii sunt de părere că Meghan și Harry nu s-au gândit deloc la faptul că soția lui William nu ar fi fost acolo, la Balmoral, pentru că rămăsese în Londra, și că acest lucru ar fi arătat destul de rău pentru actuala Prințesă de Wales. Alții consideră că lui Meghan nici măcar nu i s-a permis să meargă la Regină pentru același motiv – că ar fi dat rău ca Meghan să meargă, când Kate rămăsese acasă, cu copiii.

„Harry și Meghan nu suportă să stea despărțiți unul de altul, așa că faptul că Harry a fost singur în Scoția trebuie să fi fost dificil pentru el. Nu-i de mirare că a plecat așa de repede!”, a continuat dezvăluirea.

Meghan și Harry s-au reunit în dimineața de vineri, la casa lor Windsor, Frogmore Cottage, unde e de așteptat ca Harry să rămână pentru a participa la înmormântarea bunicii sale, care se pare că va avea loc luni, pe 19 septembrie.

Nu se știe, în acest moment, dacă cei doi copii ai ducilor de Sussex, Archie (3) și Lilibet (1), vor fi aduși din California în Marea Britanie pentru ceremonia funerară.

Mai multe pentru tine...

Foto - Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Kate Middleton în alb, Profimedia jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Majestatea Sa Margareta și Principele Radu în vizită la comunitățile dunărene   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
Printesa Beatrice   GettyImages 1251110853 jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Samuel Chatto, nepotul Prințesei Margret, s a apucat de olărit   Instagram 7 (4) jpg
Regina Letizia Regele Felipe profimedia 0867585293 jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (1) jpg
Prințul Christian al Danemarcei Foto Instagram Casa Regală Daneză (2) jpg
Prințul Nikolaos al Greciei și Prințesa Tatiana Foto GettyImages (5) jpg
Kate Middleton, Prințesa Charlotte  foto   Getty jpg
Prințesa Victoria a Suediei profimedia 0867505361 jpg
Kate Middleton și Prințul Louis  foto   GettyImages jpg
Regele Juan Carlos la regata   profimedia 0857530431 jpg
FotoJet Harry și Louis jpg
Prinţesa Haya de Iordaniei si Sarah Ferguson la evenimentul Fundatiei Maiden Factor   Instagram (7) jpg
Prințesa Beatrice și Edoardo Mapelli Mozzi, GettyImages jpg