Ce a urmărit Prinţesa Diana prin interviul ei exploziv din 1995? Fostul ei iubit, Hasnat Khan, face lumină

28 iunie, 2021
1 diana interviu profimedia 0612434733 jpg jpeg

Pe 1 iulie, Prinţesa Diana ar fi împlinit 60 de ani, motiv pentru ca presa să răscolească, în continuare, prin trecutul acesteia.

O informaţie interesantă apărută în tabloidele britanice este cea conform căreia Diana s-ar fi folosit de mult discutatul interviu acordat jurnalistului Martin Bashir pentru a convinge casa regală britanică s-o lase să divorţeze de Prinţul Charles.

Această teorie este una promovată de fosta mare iubire a Dianei, chirurgul de origine pakistaneză Hasnat Khan, care i s-a confesat, la rându lui, jurnalistului Richard Kay.

În documentarul de 90 de minute Diana, difuzat seara trecută pe postul ITV, Richard Kay a dezvăluit că Hasnat, bărbatul care s-a iubit cu Diana între 1995 şi 1997, i-a spus recent că regretata prinţesă a dat acel interviu exploziv pentru că ştia cum va reacţiona familia regală.

"I-a spus: Ştiu cum vor reacţiona cei de la casa regală la asta. Ştiu ce vor face. Va fi un divorţ. Asta voia Diana, să divorţeze cu orice preţ", susţine jurnalistul că i-ar fi spus Khan. Într-adevăr, acel interviu acordat în 1995 a fost exploziv, Diana recunoscând că l-a înşelat, la rândul ei, pe Charles, după ce acesta a dus o viaţă dublă alături de Camilla. Am fost trei în acest mariaj: este faimoasa mărturisire de atunci a Dianei.

Diana era deja despărţită, în acel an, de Charles, iar divorţul celor doi s-a definitivat un an mai târziu.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Meghan Markle și Prințul Harry, Getty (1) jpg
regina Elisabeta
camilla  charles profi81 jpg
Regele Charles și Ducii de Sussex, Profimedia (4) jpg
meghan si harry profimedia 0743266809 jpg
Meghan Markle si Printul Harry jpeg
Prințul Harry și Meghan Markle, Profimedia (2) jpg
diana si familia
Harry si Archie
00 jpg
charles  camilla jpg
Prințul Harry și Meghan Markle la Gala Ripple of Hope, 2022, Getty (3) jpg
Prince Heinrich XIII of Reuss, Profimedia (2) jpg
camilla
harry si meghan
Majestatea Sa Margareta in rochie cu paiete si transparente la seara Corpului Diplomatic   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (1) jpg
regina - charles - camilla
meghan versus kate jpg