Ce condiţie a pus miliardarul Tyler Perry pentru a-i fi naş Prinţesei Lilibet?

10 martie, 2023

Odată cu anunţul creştinării mezinei Prinţului Harry şi a lui Meghan Markle, apar şi detaliile de culisele, unele destul de controversate.

Printul Harry si Meghan Markle vs Tyler Perry, nasul lui Lilibet jpg

Actorul și cineastul Tyler Perry a fost ales ca naș al lui Lilibet, alături de o nașă a cărei identitate nu o ştim încă, și a fost unul dintre cei 20-30 de invitați care au participat la ceremonia intimă.

În timp ce Archie, primul născut al lui Meghan Markle şi al Prinţului Harry, a fost botezat în decorul grandios al Castelului Windsor, botezul lui Lilibet a avut loc în intimitatea casei Ducilor de Sussex din Montecito, California. De altfel, niciun membru al Familiei Regale nu a fost prezent la botez, unde oaspeții au avut parte de o după-amiază relaxată, cu bufet și dans.

Miliardarul american Tyler Perry a adus un cor de gospel de 10 persoane din Atlanta pentru a cânta la eveniment - și se pare că tot el ar fi putut avea un cuvânt important de spus vizavi de organizarea acestui eveniment special.

Tyler Perry a dezvăluit că a fost rugat să fie nașul lui Lilibet, dar că a pus anumite condiții. De pildă, atunci când Meghan și Harry au pus întrebarea la telefon, el a spus: "Mi-am luat un minut să procesez asta și m-am gândit că aș fi onorat. Aș fi absolut onorat". Însă Perry și-a dat seama apoi că nu vrea să treacă prin toate tradițiile regale - așa că a venit cu propriile sugestii"După ce am închis telefonul şi am asimilat totul, i-am sunat înapoi și le-am spus: "A, stai puțin, asta înseamnă că trebuie să mergem acolo și să facem toate astea în biserică cu ei. Hai să ne gândim la toate astea, pentru că eu nu vreau să fac asta. Poate putem face o mică ceremonie privată aici", a mai spus Perry, insistând ca botezul lui Lilibet să aibă loc în California.  

Cum l-au cunoscut Ducii de Sussex pe Tyler Perry?

Cuplul regal a avut un prim contact cu miliardarul american înainte de nunta din 2018, când Tyler Perry i-a trimis din senin o scrisoare lui Meghan Markle, exprimându-și compasiunea cu privire la înstrăinarea ei de tatăl Thomas Markle. "Nu îl mai întâlnisem niciodată", a explicat Meghan în serialul Netflix. "Mi-a spus că se roagă pentru mine și că, dacă voi avea vreodată nevoie de ceva, el va fi acolo."

Ani mai târziu, când Meghan Markle se afla într-unul dintre cele mai proaste momente ale sale, a reluat legătura cu Tyler Perry pentru a se destăinui despre situația ei. "Pur și simplu plângeam și plângeam. Uneori este mai ușor să te destăinui cuiva care nu știe absolut nimic, iar acela a fost acel moment al meu cu Tyler", a spus ea.

Perry a susținut că a putut auzi "o teamă palpabilă" în vocea fostei actrițe din "Suits", în timp ce discutau despre modul în care erau trataţi în Marea Britanie. "Îi era teamă că o vor distruge. Eu am văzut cum mama mea a fost abuzată ani de zile, cunosc simptomele... Această femeie a fost abuzată, la fel și Harry".

După ce Ducii de Sussex s-au retras din îndatoririle regale și s-au mutat în Canada, Perry le-a oferit vila sa din Los Angeles chiar înainte de impunerea restricţiilor din pandemia de coronavirus. Cuplul a petrecut șase săptămâni liniştite pe proprietate lui Perry, înainte de a se afla că stau în conacul lui din Beverly Hills, după care s-au mutat și au cumpărat prima lor casă împreună în Santa Barbara.Recente pe Ok! Magazine

Camilla foto getty jpg
Sussex, Harry și Meghan (1) jpg
Sofia și Carl PNG
Kate Middleton Prințul William  foto   GettyImages jpg
Prințul Harry și Meghan Markle la Gala Ripple of Hope, 2022, Getty (5) jpg
Letizia profimedia 0765503415 jpg
FotoJetRegiiUK jpg
printul philip 0 jpeg
Regele Charles și Regina Camilla în Germania (10) jpg
FotoJetAnne și Kate jpg
Lady Margarita profimedia 0093319524 jpg
charlene si familia
Charles si Camilla la Highgrove (1) jpg
Kate Middleton, Prințesa de Wales, și Prințul William,  Bafta, Getty (1) jpg
meghan markle 1 jpg
Printul Harry   GettyImages 1425237886 jpg
Sarah Ferguson, GettyImages 1421646121 jpg
accident auto prințesa diana 1 jpg