Ce salariu de 6 cifre încasează Prințul Harry pe lângă veniturile din cărți și interviuri?

13 martie, 2023

De când a părăsit Familia Regală britanică, prințul Harry a fost nevoit să găsească diferite surse de venit pentru a-și menține nivelul de trai. Și se pare că soțul lui Meghan Markle a fost destul descurcăreț pentru a câștiga pe măsura pretențiilor de la Palat.

Meghan Markle și Prințul Harry, Ducii de Sussex (2) jpg

Fiul cel mai mic al Regelui Charles al III-lea și al regretatei Prințese Diana a fost obișnuit să trăiască în lux încă din copilărie. Însă, după ce a avut un nivel de trai foarte ridicat de-a lungul vieții sale, partenerul lui Meghan Markle și-a asumat un mare risc atunci când a ales să părăsească Familia Regală britanică împreună cu ea și copiii lor, pentru a se stabili dincolo de Ocean. Pentru a putea asigura familiei sale standardul de viață pe care îl avea în Anglia, Prințul Harry a fost nevoit să găsească noi surse de venit.

Acesta și-a înființat propria companie de producție împreună cu soția sa, care a semnat contracte importante cu Spotify și Netflix. În plus, Prințul Harry și-a scris memoriile într-o carte, intitulată "Spare", care a bătut recorduri de vânzări de la lansarea sa în librării.

Totuși, după ce a băgat în buzunar câteva milioane de euro datorită acestor diverse contracte, Prințul Harry intenționează să își crească capitalul, cu ajutorul unui consilier de investiții cu capital de risc. În paralel, fratele Prințului William și-a investit banii în câteva companii și, de asemenea, susține uneori conferințe p,entru care este destul de bine plătit.

Potrivit informațiilor dezvăluite de "Daily Mail", Prințul Harry a mers la un summit californian organizat de compania BetterUp, a cărui intrare a fost rezervată deținătorilor unui bilet de aur în valoare de 1.000 de dolari. De altfel, soțul lui Meghan Markle a participat la eveniment în calitate de director de impact al companiei. O funcție pe care Prințul Harry o deține din 2021 în cadrul acestei companii și pentru care ar primi un salariu de 6 cifre, pe lângă dobânzile generate de acțiuni. Tabloidul britanic mai precizează că BetterUp valorează în prezent nu mai puțin de cinci miliarde de dolari.

FOTO: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Kate Middleton în alb, Profimedia jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Majestatea Sa Margareta și Principele Radu în vizită la comunitățile dunărene   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
Printesa Beatrice   GettyImages 1251110853 jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Samuel Chatto, nepotul Prințesei Margret, s a apucat de olărit   Instagram 7 (4) jpg
Regina Letizia Regele Felipe profimedia 0867585293 jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (1) jpg
Prințul Christian al Danemarcei Foto Instagram Casa Regală Daneză (2) jpg
Prințul Nikolaos al Greciei și Prințesa Tatiana Foto GettyImages (5) jpg
Kate Middleton, Prințesa Charlotte  foto   Getty jpg
Prințesa Victoria a Suediei profimedia 0867505361 jpg
Kate Middleton și Prințul Louis  foto   GettyImages jpg
Regele Juan Carlos la regata   profimedia 0857530431 jpg
FotoJet Harry și Louis jpg
Prinţesa Haya de Iordaniei si Sarah Ferguson la evenimentul Fundatiei Maiden Factor   Instagram (7) jpg
Prințesa Beatrice și Edoardo Mapelli Mozzi, GettyImages jpg