Ce salariu de 6 cifre încasează Prințul Harry pe lângă veniturile din cărți și interviuri?

13 martie, 2023

De când a părăsit Familia Regală britanică, prințul Harry a fost nevoit să găsească diferite surse de venit pentru a-și menține nivelul de trai. Și se pare că soțul lui Meghan Markle a fost destul descurcăreț pentru a câștiga pe măsura pretențiilor de la Palat.

Meghan Markle și Prințul Harry, Ducii de Sussex (2) jpg

Fiul cel mai mic al Regelui Charles al III-lea și al regretatei Prințese Diana a fost obișnuit să trăiască în lux încă din copilărie. Însă, după ce a avut un nivel de trai foarte ridicat de-a lungul vieții sale, partenerul lui Meghan Markle și-a asumat un mare risc atunci când a ales să părăsească Familia Regală britanică împreună cu ea și copiii lor, pentru a se stabili dincolo de Ocean. Pentru a putea asigura familiei sale standardul de viață pe care îl avea în Anglia, Prințul Harry a fost nevoit să găsească noi surse de venit.

Acesta și-a înființat propria companie de producție împreună cu soția sa, care a semnat contracte importante cu Spotify și Netflix. În plus, Prințul Harry și-a scris memoriile într-o carte, intitulată "Spare", care a bătut recorduri de vânzări de la lansarea sa în librării.

Totuși, după ce a băgat în buzunar câteva milioane de euro datorită acestor diverse contracte, Prințul Harry intenționează să își crească capitalul, cu ajutorul unui consilier de investiții cu capital de risc. În paralel, fratele Prințului William și-a investit banii în câteva companii și, de asemenea, susține uneori conferințe p,entru care este destul de bine plătit.

Potrivit informațiilor dezvăluite de "Daily Mail", Prințul Harry a mers la un summit californian organizat de compania BetterUp, a cărui intrare a fost rezervată deținătorilor unui bilet de aur în valoare de 1.000 de dolari. De altfel, soțul lui Meghan Markle a participat la eveniment în calitate de director de impact al companiei. O funcție pe care Prințul Harry o deține din 2021 în cadrul acestei companii și pentru care ar primi un salariu de 6 cifre, pe lângă dobânzile generate de acțiuni. Tabloidul britanic mai precizează că BetterUp valorează în prezent nu mai puțin de cinci miliarde de dolari.

FOTO: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Camilla foto getty jpg
Sussex, Harry și Meghan (1) jpg
Sofia și Carl PNG
Kate Middleton Prințul William  foto   GettyImages jpg
Prințul Harry și Meghan Markle la Gala Ripple of Hope, 2022, Getty (5) jpg
Letizia profimedia 0765503415 jpg
FotoJetRegiiUK jpg
printul philip 0 jpeg
Regele Charles și Regina Camilla în Germania (10) jpg
FotoJetAnne și Kate jpg
Lady Margarita profimedia 0093319524 jpg
charlene si familia
Charles si Camilla la Highgrove (1) jpg
Kate Middleton, Prințesa de Wales, și Prințul William,  Bafta, Getty (1) jpg
meghan markle 1 jpg
Printul Harry   GettyImages 1425237886 jpg
Sarah Ferguson, GettyImages 1421646121 jpg
accident auto prințesa diana 1 jpg