Ce spune biografa Reginei Sofia despre rivalitatea cu amanta lui Juan Carlos, Corinna

5 decembrie, 2022

Pilar Eyre a vorbit despre cum face faţă Regina Mamă noilor dezvăluiri ale amantei soţului ei, fostul Rege al Spaniei.

Regina Sofia vs amanta Regelui Juan Carlos, Corinna Larsen jpg

Jurnalista și autoarea biografiei "La soledad de la Reina: Sofia, una vida", Pilar Eyre, a vorbit pentru publicaţia franceză "Point de vue" despre rivalitatea dintre Regina Mamă a Spaniei şi controversata Corinna Larsen.

Întrebată cum face faţă situaţiei incomode create de noul podcast realizat de fosta amantă a Regelui Juan Carlos, Pilar Eyre a spus că s-a creat un context în care "spaniolii sunt indignați de dezvăluirile Corinei despre Juan Carlos" şi că "nimeni nu mai pune la îndoială atitudinea Regelui". "Corinna Larsen face o mare greșeală, considerând că doamna Sofia are atâta putere în treburile țării și în funcționarea presei. Ea nu are o influență de o asemenea anvergură și nici nu a încercat să distrugă reputația amantei soțului ei", spune Pilar Eyre.

Cum este afectată reputaţia Reginei Sofia de aventura celor doi? "Regina poate fi văzută ca o victimă a soțului ei, dar nu a cerut niciodată divorțul. Este o regină și este ambițioasă. Mama ei, Frederika a Greciei, a sfătuit-o mereu să suporte infidelitățile lui Juan Carlos al Spaniei. Multă vreme, mulți au văzut-o ca pe o femeie indiferentă față de soțul ei".

Cât priveşte caracterizarea pe care nemţoaica i-o face regelui în podcast, biografa Reginei Sofia o explică prin faptul că Regele Juan Carlos "Era absolut înnebunit după Corinna Larsen. Această femeie nu semăna deloc cu femeile pe care le cunoscuse până atunci. Era independentă, bine ancorată în realitate şi cu multe relaţii internaționale. Nu a făcut nimic fără să o consulte. Dar el este și un manipulator. Și de aceea amanta sa a mers la tribunal. Această poveste i-a schimbat complet viața. Ea a pierdut colaboratori importanţi din cauza lui. Un lucru este cert, nu știm totul despre această poveste și adevărul va continua să iasă la iveală pe bucăți."

Această discuţie vine în urma difuzării în reţeaua Apple a celui de-al treilea episod al podcastului realizat de Corinna Larsen, în care fosta amantă a lui Juan Carlos (între 2004 și 2009) a povestit în detaliu întâlnirea neașteptată cu Regina Sofia, în timpul unei vizite la La Zarzuela din Madrid. "Eram în vizită cu mai multe persoane. S-a întâmplat într-o secundă. Ușile s-au deschis și, deodată, Regina Sofia a dat buzna în cameră, cu fața deformată de furie. A salutat oaspeții, a arătat spre mine și a spus: "Știu cine ești!" Evident, am vrut să dispar în pământ", a spus Larsen. Juan Carlos, la rândul său, "părea complet neliniștit și incapabil să facă față agresiunii. Cred că nu a fost foarte demn,  nici necesar din partea ei. În mod evident, ea încerca să-l prindă în capcană și să-l confrunte, făcându-l de râs. Probabil că își apăra teritoriul. A fost destul de neplăcut, a fost o scenă destul de jenantă", a conchis femeia de afaceri, care a depus o plângere împotriva fostului ei iubit pentru hărțuire la Înalta Curte din Londra la începutul anului 2022. 

FOTO: 



Recente pe Ok! Magazine

Prințesa Salma a Iordaniei jpg
copii Prințul William și Prințul Harry jpg
Regina Mary și Olena Zelenska Foto Profimedia (1) jpg
banchet de stat la Bruxelles cu Regina Mathilde a Belgiei, Marele Duce Henri de Luxemburg, Regele Philippe al Belgiei si Marea Ducesa Maria Teresa   Casa Regala belgiana (5) jpg
Regele Willem Alexander, Regele Felipe, Regina Letizia și Regina Maxima, Profimedia jpg
FotoJetPippa jpg
Kate Middleton și Prințul William, în ținute sport  foto   Getty jpg
Regele Charles și Prințul William Foto Getty Images
Regele Felipe și Regina Letizia Foto getty images profimedia jpg
Regina Camilla, la Palatul Buckingham, pe 16 aprilie 2024, GettyImages (4) jpg
Prințesa Diana Foto GettyImages jpg
Prințesa Martha Louise a Norvegiei se mărită cu Durek Verrett, Getty (6) jpg
Kate Middleton Foto Getty Images jpg
Marele Duce Henri de Luxemburg si Marea Ducesă Maria Teresa   FOTO Marea Curte Ducală (8) jpg
Regele Frederik, Regina Mary alaturi de Regina Margrethe Foto Profimedia (1) jpg
Prințul William la slujba Commonwealth pe 11 martie 2024, la Londra, Getty Images (2) jpg
FotoJet Meg jpg
Prințesa moștenitoare Mette Marit a Norvegiei la Premiile de cercetare medicală, Profimedia (4) jpg