Ce spune biografa Reginei Sofia despre rivalitatea cu amanta lui Juan Carlos, Corinna

5 decembrie, 2022

Pilar Eyre a vorbit despre cum face faţă Regina Mamă noilor dezvăluiri ale amantei soţului ei, fostul Rege al Spaniei.

Regina Sofia vs amanta Regelui Juan Carlos, Corinna Larsen jpg

Jurnalista și autoarea biografiei "La soledad de la Reina: Sofia, una vida", Pilar Eyre, a vorbit pentru publicaţia franceză "Point de vue" despre rivalitatea dintre Regina Mamă a Spaniei şi controversata Corinna Larsen.

Întrebată cum face faţă situaţiei incomode create de noul podcast realizat de fosta amantă a Regelui Juan Carlos, Pilar Eyre a spus că s-a creat un context în care "spaniolii sunt indignați de dezvăluirile Corinei despre Juan Carlos" şi că "nimeni nu mai pune la îndoială atitudinea Regelui". "Corinna Larsen face o mare greșeală, considerând că doamna Sofia are atâta putere în treburile țării și în funcționarea presei. Ea nu are o influență de o asemenea anvergură și nici nu a încercat să distrugă reputația amantei soțului ei", spune Pilar Eyre.

Cum este afectată reputaţia Reginei Sofia de aventura celor doi? "Regina poate fi văzută ca o victimă a soțului ei, dar nu a cerut niciodată divorțul. Este o regină și este ambițioasă. Mama ei, Frederika a Greciei, a sfătuit-o mereu să suporte infidelitățile lui Juan Carlos al Spaniei. Multă vreme, mulți au văzut-o ca pe o femeie indiferentă față de soțul ei".

Cât priveşte caracterizarea pe care nemţoaica i-o face regelui în podcast, biografa Reginei Sofia o explică prin faptul că Regele Juan Carlos "Era absolut înnebunit după Corinna Larsen. Această femeie nu semăna deloc cu femeile pe care le cunoscuse până atunci. Era independentă, bine ancorată în realitate şi cu multe relaţii internaționale. Nu a făcut nimic fără să o consulte. Dar el este și un manipulator. Și de aceea amanta sa a mers la tribunal. Această poveste i-a schimbat complet viața. Ea a pierdut colaboratori importanţi din cauza lui. Un lucru este cert, nu știm totul despre această poveste și adevărul va continua să iasă la iveală pe bucăți."

Această discuţie vine în urma difuzării în reţeaua Apple a celui de-al treilea episod al podcastului realizat de Corinna Larsen, în care fosta amantă a lui Juan Carlos (între 2004 și 2009) a povestit în detaliu întâlnirea neașteptată cu Regina Sofia, în timpul unei vizite la La Zarzuela din Madrid. "Eram în vizită cu mai multe persoane. S-a întâmplat într-o secundă. Ușile s-au deschis și, deodată, Regina Sofia a dat buzna în cameră, cu fața deformată de furie. A salutat oaspeții, a arătat spre mine și a spus: "Știu cine ești!" Evident, am vrut să dispar în pământ", a spus Larsen. Juan Carlos, la rândul său, "părea complet neliniștit și incapabil să facă față agresiunii. Cred că nu a fost foarte demn,  nici necesar din partea ei. În mod evident, ea încerca să-l prindă în capcană și să-l confrunte, făcându-l de râs. Probabil că își apăra teritoriul. A fost destul de neplăcut, a fost o scenă destul de jenantă", a conchis femeia de afaceri, care a depus o plângere împotriva fostului ei iubit pentru hărțuire la Înalta Curte din Londra la începutul anului 2022. 

FOTO: Recente pe Ok! Magazine

Regina Rania profimedia 0747116842 jpg
Paul Burrell, fostul majordom al Printesei Diana, profimedia 0743207546 jpg
Regele Carl Gustaf al Suediei   pagina oficiala (2) jpg
infanta cristina a spaniei (2) jpg
William și Harry, Getty (2) jpg
Prințesa Charlotte jpg
Ducii de Sussex, insert Diana jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Familia Regala a Olandei, Regele Willem Alexander, Regina Maxima si Printesa Mostenitoare Amalia in turneu, Bonaire   pagina oficiala (15) jpg
Letizia profimedia 0751684196 jpg
Printul Harry la 60 Minutes 02 jpg
Monaco, Charlene și Albert, Getty (4) jpg
Diana și William (3) jpg
Letizia Marie Chantal profimedia 0749881429 jpg
Prințesa Eugenie, Getty (1) jpg
kate middleton profimedia 0735119691 jpg
Corgi (2) jpg
Kate Middleton sport  sursa   profimedia jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}