Ce spune Boris Johnson despre starea de sănătate a reginei. Suverana a fost marea absentă de la Ziua Comemorării! Ce s-a întâmplat?

15 noiembrie, 2021
1 regina elisabeta a doua jpg jpeg

Boris Johnson d─â asigur─âri c─â regina Elisabeta este bine, chiar dac─â Maiestatea Sa a fost marea absent─â de la Ziua Comemor─ârii, eveniment de la care lipse┼čte pentru prima dat─â ├«n 22 de ani.

Din p─âcate, suverana a fost nevoit─â s─â lipseasc─â de la Ziua Comemor─ârii, din cauza unei ├«ntinderi la coloana vertebral─â. Totu┼či, premierul britanic a ie┼čit public s─â dea asigur─âri c─â Maiestatea Sa se simte foarte bine, iar el este convins, ├«n urma audien┼úei s─âpt─âm├ónale pe care a avut-o cu c├óteva zile ├«n urm─â.

Regina ├«n v├órst─â de 95 de ani a st├órnit ├«ngrijorare fiindc─â ├«n ultima lun─â a lipsit nea┼čteptat de la evenimente programate, iar asta nu ├«i st─â ├«n fire. Totu┼či, v├órsta ├«┼či spune cuv├óntul, iar ÔÇŁvinovataÔÇŁ pentru absen┼úa sa de la Ziua Comemor─ârii ar fi, se pare, o ├«ntindere la coloan─â.

stanga
dreapta
2 regina elisabeta a doua6 jpg jpeg
3 regina elisabeta a doua3 jpg jpeg
4 regina elisabeta a doua4 jpg jpeg
5 regina elisabeta a doua5 jpg jpeg
1 regina elisabeta a doua jpg jpeg
7 regina elisabeta a doua1 jpg jpeg
8 regina elisabeta a doua2 jpg jpeg

La conferin┼úa de pres─â, Johnson a spus: ÔÇŁ┼×tiu c─â to┼úi vre┼úi s─â ├«i transmite┼úi reginei toate cele bune, dar v─â asigur c─â am v─âzut-o la audien┼ú─â s─âpt─âm├óna trecut─â la Windsor ┼či se simte foarte bine.ÔÇŁ

Veteranii de r─âzboi afla┼úi la Ziua Comemor─ârii duminic─â i-au transmis reginei s─ân─âtate ┼či ├«ns─ân─âto┼čire grabnic─â. La ceremonia care onoreaz─â membrii for┼úelor armate care au murit ├«n Primul R─âzboi Mondial au fost prezente, ├«n schimb, Kate Middleton, so┼úia Prin┼úului William, Camilla, so┼úia prin┼úului Charles ┼či Duces─â de Cornwall ┼či Sophie de Wessex, so┼úia Prin┼úului Edward.

Foto: Profimedia