Cea mai trist─â aniversare a Reginei Elisabeta. Cum ├«┼či va petrece ziua de na┼čtere ┼či cine o va vizita, pentru ca suverana s─â nu fie ap─âs─âtor de singur─â?

21 aprilie, 2021
4 aaaaaaaaaaaaaaa jpg jpeg

La doar patru zile dup─â ├«nmorm├óntarea celui care i-a fost so┼ú pentru aproape 74 de ani, suverana Angliei ├«mpline┼čte 95 de ani.

O v├órst─â frumoas─â, ├«ntr-o perioad─â trist─â ┼či cea mai singur─â aniversare pe care a tr─âit-o p├ón─â acum. Este pentru prima dat─â c├ónd Regina Elisabeta nu este ├«mpreun─â cu Prin┼úul Philip de ziua ei. Evident c─â aceasta nu este o perioad─â potrivit─â pentru s─ârb─âtorit, iar regina ├«┼či va petrece ziua la Castelul Windsor, ├«nconjurat─â de angaja┼úii ei cei mai apropia┼úi, care vor ├«ncerca pe c├ót posibil s─â-i fac─â ziua mai frumoas─â.

4 profimedia 0606167212 jpg jpeg

├Än plus, este prima aniversare a Reginei care nu va fi s─ârb─âtorit─â public, prin salve de tun ┼či alte tradi┼úii de acest gen, ca urmare a decesului prin┼úului consort. Cu toate acestea, membrii familiei regale au convenit s─â o viziteze prin rota┼úie, pentru ca suverana s─â nu se simt─â ap─âs─âtor de singur─â. 

2 profimedia 0606182891 jpg jpeg
stanga
dreapta
2 profimedia 0606182891 jpg jpeg
4 aaaaaaaaaaaaaaa jpg jpeg
4 profimedia 0606167212 jpg jpeg

Prin┼úesa Anne, Prin┼úul Andrew, Prin┼úul Edward ┼či nora reginei, Sophie, Contes─â de Wessex, vor fi cei care ├«i vor fi al─âturi reginei ast─âzi, dar ┼či ├«n zilele urm─âtoare. Este foarte posibil ca ┼či nepoata ei, Prin┼úesa Eugenie, care locuie┼čte ├«n apropiere, s─â o viziteze ├«n aceast─â s─âpt─âm├ón─â. ├Än plus, ├«i vor fi aproape prietenele ei foarte vechi, designerul Angela Kelly ┼či Lady Pamela Hicks.

Cu toate c─â ┼či-a pierdut partenerul pe care-l ┼čtie ├«nc─â din anul 1939, se spune c─â regina a reac┼úionat demn la moartea acestuia, iar la o zi dup─â ├«nmorm├óntare, a fost v─âzut─â conduc├ónd un Jaguar verde pe domeniul de la Windsor.

Cea care a fost încoronată la doar 25 de ani nu va face public nici un nou portret oficial de-al ei, un alt obicei peste care se va trece având în vedere recentul deces regal.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Letizia Teatro Real jpg
diana profimedia 0646169092 jpg
Meghan Markle la Invictus (3) jpg
Mircea Grigore Carol Lambrino fiul lui Carol al II lea si al Ioanei Zizi Lambrino (3) jpg
charles21 jpg
Leti (7) jpg
Prin┼úesa mo┼čtenitoare Victoria a Suediei Lisbon (3) jpg
printul charles jpg
andrew4 jpg
Principele Nicolae și Alina 23 jpg
regina profimedia 0703482714 jpg
Regina Elisabeta jubileu jpg
beatrice profimedia 0700806593 jpg
Prin┼úul mo┼čtenitor Frederik al Danemarcei ┼či prin┼úesa Mary OK Mag jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag jpg
Printul Paul nu a fost recunoscut niciodata de Regele Mihai jpg
Prin╚Ťesa Beatrice de York ╚Öi so╚Ťul Edoardo Mapelli Mozzi jpg
Kate Ziua Armatei (2) jpg