Cel mai important proiect al lui Kate Middleton de c├ónd a intrat ├«n familia regal─â. Ducesa a f─âcut anun┼úul: ÔÇŁSchimb─ârile majore se fac cu pa┼či miciÔÇŁ

18 iunie, 2021
7 kate middleton 4 jpg jpeg

Ducesa de Cambridge ┼či-a anun┼úat proiectul grandios, cel mai important de c├ónd s-a al─âturat familiei regale britanice.

Kate Middleton va deschide un centru de sprijin al copiilor mici ┼či al p─ârin┼úilor, ÔÇŁpentru genera┼úiile urm─âtoareÔÇŁ.

Centrul Funda┼úiei Regale de sprijin al copiilor mici este ├«ncununarea proiectelor desf─â┼čurate de Kate ├«n ultimii zece ani. De c├ónd a intrat ├«n familia regal─â britanic─â, ├«n 2011, ducesa a contribuit activ cu proiecte de ├«ntrajutorare ┼či consider─â c─â cea mai mare provocare social─â a vremurilor moderne este familia dezbinat─â: iar Kate e convins─â c─â ├«n copil─âria timpurie se afl─â r─âd─âcinile vie┼úii dezorganizate de mai t├órziu ┼či a devia┼úiilor comportamentale, dependen┼úe, violen┼ú─â sau pierderea bunurilor materiale.

stanga
dreapta
3 kate middleton 1 jpg jpeg
4 kate middleton 2 jpg jpeg
5 kate middleton 3 jpg jpeg
7 kate middleton 4 jpg jpeg

ÔÇŁC─âl─âtoria mea de ├«n┼úelegere a importan┼úei copil─âriei timpurii a ├«nceput cu adul┼úii, nu cu copiiiÔÇŁ, spune ducesa ├«n v├órst─â de 39 de ani ├«ntr-un material video dedicat anun┼ú─ârii noului s─âu proiect.

ÔÇŁE vorba de importan┼úa preven┼úiei. Am vrut s─â aflu ce putem face pentru a preveni cele mai grele provoc─âri sociale ale timpurilor noastre ┼či cum putem ajuta la sc─âderea cazurilor de s─ân─âtate mental─â precar─â.

Am discutat cu speciali┼čti, psihiatri ┼či sociologi ┼či un lucru este cert: cea mai bun─â investi┼úie pentru s─ân─âtatea noastr─â fizic─â ┼či mental─â este ├«n primii cinci ani din via┼ú─â. De aceea, lansez azi Centrul Funda┼úiei Regale pentru spijin ├«n copil─âria timpurie.ÔÇŁ

Proiectul ducesei este extrem de important ┼či nobil, fiindc─â ├«ntr-adev─âr, rezultatul unei genera┼úii st─â ├«n felul ├«n care a fost crescut─â ┼či iubit─â ├«n primii ani de via┼ú─â.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Letizia Teatro Real jpg
diana profimedia 0646169092 jpg
Meghan Markle la Invictus (3) jpg
Mircea Grigore Carol Lambrino fiul lui Carol al II lea si al Ioanei Zizi Lambrino (3) jpg
charles21 jpg
Leti (7) jpg
Prin┼úesa mo┼čtenitoare Victoria a Suediei Lisbon (3) jpg
printul charles jpg
andrew4 jpg
Principele Nicolae și Alina 23 jpg
regina profimedia 0703482714 jpg
Regina Elisabeta jubileu jpg
beatrice profimedia 0700806593 jpg
Prin┼úul mo┼čtenitor Frederik al Danemarcei ┼či prin┼úesa Mary OK Mag jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag jpg
Printul Paul nu a fost recunoscut niciodata de Regele Mihai jpg
Prin╚Ťesa Beatrice de York ╚Öi so╚Ťul Edoardo Mapelli Mozzi jpg
Kate Ziua Armatei (2) jpg