Cel mai mic fiu al Reginei Elisabeta a împlinit 55 de ani şi a primit, în dar, un nou titlu nobiliar. Edward, o viaţă plină de răsfăţ

11 martie, 2019
13 1 jpg jpeg

Edward este numele care se aude, poate, cel mai rar din gura Reginei Elisabeta. Deşi implicat activ în îndatoririle regale, mezinul reginei Elisabeta s-a bucurat de o viaţă tihnită, lipsită controverse ori drame.

Duminică, cel mai mic fiu al Reginei Elisabeta a II-a şi-al soţului ei, Prinţul Philip, a împlinit vârsta de 55 de ani, ocazie cu care mama sa i-a dăruit un nou titlu nobiliar. Astfel, din acest moment, în Scoţia, Prinţul Edward, Duce de Essex, va fi cunoscut şi sub numele de Earl of Forfar, făcând-o pe soţia lui, Sophie, şi Contesă de Forfar. Titlul primit de Prinţul Edward a fost creat în 1661, iar ultima persoană care a purtat acest titlu a murit, fără moştenitori, în 1715.

9 9 jpg jpeg

Asemenea Prinţului Louis, mezinul Ducilor de Cambridge, Prinţul Edward a trăit departe de lumina reflectoarelor. A avut parte de liniştea necesară pentru ca familia lui, soţia şi cei doi copii ai lor, să nu fie vânată de presă. Spre deosebire de fraţii lui, Andrew, Charles şi Anne, Edward este mult mai relaxat când vine vorba despre îndatoririle regale, de unde şi simpatia celor din jur. Mulţi îl privesc pe Edward ca fiind cel mai simpatic şi jovial membru al casei regale britanice.

6 6 jpg jpeg

Asta nu înseamnă, însă, că Prinţul Edward nu este un membru activ când vine vorba de îndatoririle regale. El apare adesea acompaniat de soţia lui, Sophie, Contesă de Wessex, şi cei doi copii ai lor, Lady Louise Windsor şi Vicontele Severn. Înainte să facă asta, însă, Edward s-a înrolat în armată, de unde a dezertat rapid pentru a lucra în industria de entertainment. El a avut chiar şi o relaţie, de lungă durată, cu o actriţă de teatru.

4 4 jpg jpeg

Un al lucru interesant despre Prinţul Edward este că deşi s-a căsătorit cel mai târziu, adică la 35 de ani, el este singurul dintre copiii reginei care n-a divorţat. De asemenea, important de ştiut e că Edward nu este, încă, duce, ci un ”Earl” (n.r. titlul nobiliar echivalent unui conte). Cel mai probabil, după moartea tatălui său, Edward va moşteni titlul de Duce de Edinburgh, dat fiind faptul că ceilalţi fraţi ai lui au deja câte un ducat.Recente pe Ok! Magazine

ferg20 jpg
ope3 jpg
Regina Rania și Prințesa Iman jpg
Elisabeta și Philip2 jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
meghan markle 1 jpg
mei jpg
Regina Rania în SUA jpg
diana si andrew profimedia 0595571834 jpg
Printul William Printul Harry funeralii regina Elisabeta foto EPA EFE
william84 jpg
3 regina elisabeta a marii britanii tanara 10 jpg jpeg
Prinţesa Diana
sarah86 jpg
FotoJetEle jpg
charles37 jpg
william harry 2 jpg
eg2 jpg