Cel mai mic Prinț Charles al Europei a împlinit 3 anișori

11 mai, 2023

Este vorba despre micul moștenitor al Marii Curți Ducale de Luxemburg, care tocmai a fost sărbătorit în privat.

Familia ducala de Luxemburg   Printul Guillame si Printesa Stephanie, alaturi de fiii lor, Printul Charles i Printul Francois   Curtea Ducala (9) jpg

În timp ce fostul prinț Charles al Marii Britanii se bucură de primele sale zile ca monarh de facto, celălat Prinț Charles european abia învață să numere și să vorbească în propoziții complete. Și, pe 10 mai, a împlinit 3 ani.

Prințul Charles este primul copil al Prințului Guillaume și al Prințesei Stéphanie de Luxemburg și fratele mai mare al Prințului François, născut chiar în această primăvară, pe 27 martie 2023. Micul Charles este al doilea în linia de succesiune la tronul ducal luxemburghez.

Cu ocazia zilei de naștere, familia sa a făcut o mică petrecere privată pentru a-l aniversa. Și, cum era de așteptat, Marea Curte Ducală a publicat noi fotografii de familie. În instantaneele prezentate, îl vedem în prim-plan pe micul sărbătorit alături de părinții săi și de fratele său, Prințul François.

Băiețelul, îmbrăcat nepretențios, cu o pereche de jeanși, cămașă cu guleraș brodat și un pulover cafeniu cu motive nordice, a zâmbit tot timpul la poze, arătându-ne dințișorii și inocența sa de copil care va merge în curând la grădiniță. Pe lângă hârjoneala cu tatăl său, Prințul Guillaume de Luxemburg, cel mai tare s-a bucurat de tortul său cu frișcă și căpșuni, ornat cu afine, zmeură și mure, adică un desert delicios cu fructe de pădure, tocmai potrivit pentru un copilaș de trei ani.

Din imaginile candide și jucăușe suprinse de fotograf, se vede că e multă armonie în familia prinților Guillaume și Stéphanie de Luxemburg și că încă nu există gelozii între cei doi băieței - chiar dacă e evident că mezinul François primește acum ceva mai multă atenție, cât este încă sugar. Iar curtea palatului oferă suficient spațiu de joacă și de explorare pentru un puști ca Charles, pregătit să se aventureze în toate cotloanele grădinii.

FOTO: Casa Marelui Duce / Kary Barthelmey



Recente pe Ok! Magazine

FotoJet Maxima jpg
Prințesa Charlotte și Prințul Louis profimedia 0867105943 jpg
Printul Christian al Danemarcei la majorat   Casa Regala daneza (4) jpg
Charlene și Albert de Monaco împreună cu copiii în Germania, la Hamburg, Foto GettyImages (9) jpg
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
Meghan Markle Regele Charles jpg
Prințul William Foto Getty images jpg
Kate Middleton în alb, Profimedia jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Majestatea Sa Margareta și Principele Radu în vizită la comunitățile dunărene   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
Printesa Beatrice   GettyImages 1251110853 jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Samuel Chatto, nepotul Prințesei Margret, s a apucat de olărit   Instagram 7 (4) jpg
Regina Letizia Regele Felipe profimedia 0867585293 jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (1) jpg
Prințul Christian al Danemarcei Foto Instagram Casa Regală Daneză (2) jpg
Prințul Nikolaos al Greciei și Prințesa Tatiana Foto GettyImages (5) jpg