Cele mai dragi amintiri ale prinţilor William şi Harry. Prinţesa Diana i-a încurajat să fie năzdrăvani şi le strecura dulciuri în şosete

22 aprilie, 2021
7 lady di si fiii jpg jpeg

Lady Di a spart puţin conformismul casei regale britanice. În puţinul timp pe care l-a avut alături de fiii săi a fost o mamă veselă şi pusă pe şotii. Să nu uităm că prinţul Harry avea 12 ani când prinţesa a murit. El s-a bucurat cel mai puţin de căldura maternă.

Cunoscută ca prinţesa inimilor, Diana a fost şi este încă unul dintre cei mai iubiţi oameni de pe planetă. Fireşte, fiii săi au iubit-o cel mai mult.

Era elegantă, luminoasă şi empatică, însă când se afla în familie, foarte jucăuşă şi rebelă.

Accidentul cumplit din 1997 i-a lăsat pe copii îndureraţi, însă aceştia au povestit ani mai târziu, în 2017, cele mai dragi amintiri cu mama lor într-un documentar despre viaţa incredibilă a prinţesei.

În ”Diana, mama noastră: Viaţa şi moştenirea sa”, Harry şi-a amintit unul dintre motto-urile preferate ale Dianei. El a spus aşa: ”Era un părinte năzdrăvan. Chiar aşa m-a învăţat: Poţi fi cât de năzdrăvan vrei, important este să nu fii prins.”

”Venea să ne vadă cum jucam fotbal şi ne strecura dulciuri în şosete.”

Harry a mai adăugat: ”În spatele uşilor închise, era o mamă drăgăstoasă şi o persoană amuzantă. Era ca un copil.”

Şi William a vorbit despre amintirile sale în documentar.

”A vrut să se asigure mereu că dincolo de statutul regal şi reflectoarele care sunt pe noi, vom duce o viaţă cât se poate de normală.”

Ducele de Cambrige şi-a amintit, amuzat, cum le trimitea felicitări haioase la şcoală. ”Îi plăcea să scrie bileţele amuzante, mereu găsea ceva jenant despre care râzi când vorbeşti. Nici nu îndrăzneam să le deschid la şcoală, ca să nu le vadă profesorii şi elevii.”

Copiii Dianei au spus la unison că mama lor deborda de entuziasm, energie şi căldură. Era liantul dintre ei, un liant de care ar fi bine să îşi reamintească acum, când situaţia dintre cei doi fraţi este rece şi uşor tensionată.

Sursă foto: ProfimediaimagesRecente pe Ok! Magazine

meghan archie jpg
kate41 jpg
kate86 jpg
printesa charlene (8) jpg
kate middleton profimedia 0705251387 jpg
diana55 jpg
leonor profimedia 0705050993 jpg
char3 jpg
charles80 jpg
Ducii de Cambridge și copiii (4) jpg
leonor sofia profimedia 0704820910 jpg
FB 00 Charlene jpg
Letizia Teatro Real jpg
diana profimedia 0646169092 jpg
Meghan Markle la Invictus (3) jpg
Mircea Grigore Carol Lambrino fiul lui Carol al II lea si al Ioanei Zizi Lambrino (3) jpg
charles21 jpg
Leti (7) jpg