Cele mai noi timbre regale, in memoriam Regina Elisabeta. Ce imagini a aprobat Regele Charles să fie folosite

28 septembrie, 2022
Regina alb negru PNG

Este una dintre primele decizii pe care le ia ca suveran al Regatului Unit. Regele Charles a aprobat imaginile și timbrele in memoriam Regina Elisabeta a II-a.

Este vorba de patru timbre, cu patru imagini diferite, de valori diferite. Există timbru poștal regal de 1 liră, de 1,85 lire sterline, 2 și 2,55 lire sterline.

Regina timbre PNG
Regina timbre 2 PNG

Marți, în aceeași zi în care a fost anunțată încheierea perioadei de doliu, Poșta Regală a făcut publice timbrele comemorative emise în onoarea regretatului monarh. Selecția de imagini a fost aprobată de Rege imediat cum a preluat noua funcție, de îndată ce mama sa s-a stins pe 8 septembrie.

”În ultimii 70 de ani, fiecare timbru britanic a fost aprobat personal de Maiestatea Sa, Regina Elisabeta. Azi vă dezvăluim această ediție specială, prima aprobată de Regele Charles, în onoarea suveranei care a condus Regatul Unit timp de 70 de ani cu înțelepciune și fermitate.”, a notat într-o declarație Simon Thompson, CEO Royal Mail.

Cele patru timbre sunt alb-negru și ilustrează imaginea regretatei regine în diferite momente ale vieții. Pentru a diferenția colecția de cea prezentată la Jubileul de Aur din 2002, la ediția aceasta au fost trecuți anii în care Maiestatea Sa s-a născut și a murit, în colțul stânga sus.

Foto: THE ROYAL MAIL/InstagramRecente pe Ok! Magazine

Meghan Markle și Prințul Harry, Getty (1) jpg
regina Elisabeta
camilla  charles profi81 jpg
Regele Charles și Ducii de Sussex, Profimedia (4) jpg
meghan si harry profimedia 0743266809 jpg
Meghan Markle si Printul Harry jpeg
Prințul Harry și Meghan Markle, Profimedia (2) jpg
diana si familia
Harry si Archie
00 jpg
charles  camilla jpg
Prințul Harry și Meghan Markle la Gala Ripple of Hope, 2022, Getty (3) jpg
Prince Heinrich XIII of Reuss, Profimedia (2) jpg
camilla
harry si meghan
Majestatea Sa Margareta in rochie cu paiete si transparente la seara Corpului Diplomatic   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (1) jpg
regina - charles - camilla
meghan versus kate jpg