Cine a tras lozul câştigător dintre toţi nepoţii reginei Elisabeta. Pe cine adoră suverana în vârstă de 95 de ani

8 septembrie, 2021
3 regina jpg jpeg

Ea este nepoata preferată a reginei Elisabeta. Suverana în vârstă de 95 de ani o adoră! Contrar aşteptărilor, nu William sau Harry sunt nepoţii preferaţi ai Maiestăţii Sale.

Elisabeta o adoră pe fiica prinţului Edward şi a prinţesei Sofia, contesa de Wessex, potrivit unui expert regal. Lady Louise Windsor îi aminteşte reginei de ea însăşi în tinereţe şi împărtăşesc aceeaşi dragoste pentru cai.

Autorul regal Phil Dampier a povestit Fabulous: ”Lady Louise este preferata reginei şi întrevăd un rol esenţial al ei în familia regală, pe viitor. Maiestatea Sa se vede des cu Edward, Sophie şi copiii lor la Castelul Windsor, mai ales că ei locuiesc aproape, la Bagshot Park.

stanga
dreapta
3 regina jpg jpeg
4 regina1 jpg jpeg
4 lady louise windsor jpg jpeg
5 lady louise windsor 1 jpg jpeg
6 lady louise windsor 2 jpg jpeg
7 lady louise windsor 3 jpg jpeg
8 lady louise windsor 4 jpg jpeg
9 lady louise windsor 5 jpg jpeg
10 lady louise windsor 6 jpg jpeg

Regina este foarte apropiată de prinţesa Sophie şi între ele s-a creat o legătură emoţionantă, mai ales că a avut o naştere cu probleme, în care era să-şi piardă viaţa, iar Louise a rămas cu o problemă la ochi. Însă a crescut şi este o tânără superbă, talentată şi inteligentă, iar regina o adoră”, explică Phil Dampier, expert regal.

El chiar afirmă că Maiestatea Sa e mai apropiată de Lady Louise decât de William, Harry, Eugenie şi Beatrice: ”Regina e mai apropiată de Louise şi de fratele său James fiindcă ei sunt doar rude, fără un rol regal major. Harry şi Meghan au abandonat corabia, Will şi Kate locuiesc în Norfolk şi sunt ocupaţi cu îndatoririle lor. Aşadar, când e vorba de relaxare şi timp liber, suverana se vede cu familia de Wessex şi desigur că atunci discuţiile sunt altele.”

Regina şi răposatul prinţ Philip, care a decedat pe 9 aprilie la vârsta de 99 de ani, erau foarte apropiaţi de Louise, de aceea a şi primit un cadou special în testamentul lui Philip.

Phil Dampier a adăugat: ”Regina a fost încântată că prinţul Philip i-a lăsat Louisei poneii săi şi trăsura, pentru a continua tradiţia familiei regale, căci ştim, Maiestatea Sa adoră caii şi tot ce are legătură cu aceştia.”

Lady Louise Windsor şi bunicul său au împărtăşit dragostea pentru cai, dar şi pentru trăsuri, iar în semn de iubire pentru nepoata sa favorită, Ducele de Edinburgh i-a lăsat în grijă cele mai de preţ lucruri, cei doi ponei ai săi şi trăsura verde, care a fost văzută în timpul înmormântării televizate.

Trăsura reprezenta un lucru foarte special pentru Prinţul Philip şi o avea în posesia sa de aproximativ 8 ani. Adesea îi plăcea să călărească în jurul castelului Windsor şi al altor moşii regale, iar nepoata sa a moştenit rapid pasiunea pentru acest sport de la bunicul său.

În timpul înmormântării, trăsura a avut în ea şapca, biciul şi mănuşile maro ale ducelui, lucru care i-a emoţionat peste măsură pe cele 30 de persoane care l-au condus pe ultimul drum, cât şi pe cele 13 milioane de telespectatori.

Drept omagiu pentru bunicul său şi pasiunea pe care o avea pentru cai, Lady Louise Windsor a purtat o broşă cu un design aparte, capul de cal reprezentând dragostea pentru sportul pe care îl iubeau cei doi.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

kate86 jpg
printesa charlene (8) jpg
kate middleton profimedia 0705251387 jpg
diana55 jpg
leonor profimedia 0705050993 jpg
char3 jpg
charles80 jpg
Ducii de Cambridge și copiii (4) jpg
leonor sofia profimedia 0704820910 jpg
FB 00 Charlene jpg
Letizia Teatro Real jpg
diana profimedia 0646169092 jpg
Meghan Markle la Invictus (3) jpg
Mircea Grigore Carol Lambrino fiul lui Carol al II lea si al Ioanei Zizi Lambrino (3) jpg
charles21 jpg
Leti (7) jpg
Prinţesa moştenitoare Victoria a Suediei Lisbon (3) jpg
printul charles jpg